Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο «Αναστό» το έχει ξανακάνει στον Θρύλο! (BINTEO)

Πότε και με ποιά ομάδα ο Νίκος Αναστόπουλος έχει φέρει 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο «Αναστό» το έχει ξανακάνει στον Θρύλο! (BINTEO)
Γιατί οι «ερυθρόλευκοι» ενώ σημείωσαν τέσσερα γκολ δεν κατάφεραν να νικήσουν;
Στις 13 Μαρτίου του 2010 ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Ωστόσο οι Ηπειρώτες είχαν άλλη άποψη.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προηγήθηκε στο 37΄ όταν ο Μπουχάν έκανε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Αβρααμ Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Νικοπολίδη. Δύο λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 1-1 με κοντινό πλασέ του Ντάρμπισαϊρ.
Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο 45΄ όταν με ωραίο σουτ ο Λούα Λούα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 54΄ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισοφάρισε πάλι με καραμπόλα. Η μπάλα μετά από σουτ του Καζναφέρη βρήκε τον Μέλμπεργκ, ο οποίος κρέμασε τον Νικοπολίδη και κατέληξε στα δίχτυα.
Ουσιαστικά η απώλεια βαθμών για τoν Ολυμπιακό σήμανε και την απώλεια του πρωταθλήματος.
Με το ίδιο σκορ είχε λήξει και η αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί στο γήπεδο των Ζωσιμάδων με 0-2, όπως έγινε και τώρα κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά ο ΠΑΣ με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, αντέδρασε και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μπράβο (71΄ Λεονάρντο), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα (71΄ Στολτίδης), Λεντέσμα (78΄ Γ. Παπαδόπουλος), Ζαϊρί, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Σικαλιάς (31΄ Ζαφειρόπουλος), Ντάσιος, Κώτσιος, Βάντερσον (64΄ Στάθης), Μαϊστόροβιτς, Ρόβας, Καζναφέρης (64΄ Τζάννης), Μπουχάν, Σίσιτς, Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο.
Διαιτητής: Μ. Ντάκος (Ξάνθης)
Κίτρινες: Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Νικοπολίδης / Μπουχάν, Μπακαγιόκο, Βάντερσον
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: