Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Δεν έπρεπε να δείξουμε τέτοια εικόνα"

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παιικτών του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στη νίκη με 92-63 επί του Αμαρουσίου, όπως σχολίασε στις δηλώσεις του.
"Δεν έπρεπε να δείξουμε τέτοια εικόνα"
«Εύχομαι το Μαρούσι να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Εμείς έπειτα τη Φενέρμπαχτσε δεν έπρεπε να δείξουμε τέτοια εικόνα. Δεν είμαι προπονητής που πιέζει να τρέξουμε τη διαφορά. Δεν υπήρχε αντίδραση, άρα αρχικά δεν υπήρχε... δράση. Αυτή η ομάδα που λέμε ότι θέλει πίστωση χρόνου, έπρεπε να παίξει πολύ πιο διαφορετικά.
Σαν δυναμισμο, σαν φανέλα του Ολυμπιακού και σαν ομάδα που θέλει να μαζέψει κόσμο, έπρεπε να δείξουμε κάτι καλύτερο. Εγώ θα πάρω πάντα τη μεγαλύτερη ευθύνη. Μπροστά μας έχουμε τρία πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα συγκεντρωθούν και θα δείξουμε κάτι καλύτερο. Είναι δύσκολο να πω στοιχεία από την αναμέτρηση. Έγινε κάτι που δεν το περίμενα. Έχουμε χρόνο να αντιδράσου. Έχουμε να πάμε στη Βιτόρια, στο Ρέθυμνο και στην Καντού μέσα σε δέκες ημέρες» σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».
Για την παρουσία του Κεϊλίν Λούκας είπε: «Πήρε χρόνο συμμετοχής, έβαλε δύο τρίποντα... Η Ευρωλίγκα είναι κάτι άλλο».
Για τους άλλους παίκτες: «Βλέπουμε την ομάδα ως σύνολο. Βλέπουμε την ομαδική δουλειά. Ο Σλούκας κι ο Μάντζαρης δεν είναι παίκτες της ίδιας θέσης. Ο Μάντζαρης ήταν πολύ καλός στο μαρκάρισμα του "Electric" Τζάκσον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: