Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Πανικοβληθήκαμε μόλις δεχτήκαμε γκολ"

Ο Τάκης Λεμονής εμφανίστηκε προβληματισμένος από τον αποπροσανατολισμό του Πανιωνίου μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε και τόνισε ότι οι Νεοσμυρνιώτες δεν άξιζαν την ήττα...
"Πανικοβληθήκαμε μόλις δεχτήκαμε γκολ"
«Δεχόμενοι το πρώτο γκολ πανικοβληθήκαμε. Αυτό το πεντάλεπτο ήταν όλο το ματς. Μας “σκότωσε”. Κρίμα γιατί δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα, αλλά δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά σ' αυτό το πεντάλεπτο και το πληρώσαμε. Με προβληματίζει ότι δεχτήκαμε το γκολ και δείξαμε ότι χάσαμε τον προσανατολισμό μας», είπε αρχικά ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" και πρόσθεσε:

«Ήταν σημαντική η απουσία του Εστογιανόφ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας. Δεν συμφωνώ ότι ήμασταν παθητικοί. Στα πρώτα 25-30 λεπτά είχαμε στηθεί καλά, αλλά μας έλειπαν οι καλές πάσες. Βρεθήκαμε σε πλεονεκτικές θέσεις, αλλά δεν κάναμε καλή τελική πάσα. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου μπήκαμε στα καρέ μας από κάποια φάουλ και κόρνερ και χάσαμε το καλό πάσινγκ γκέιμ που είχαμε. Δεν αξίζαμε όμως αυτή την ήττα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Ριέρα, τονίζοντας: «Υπάρχουν κάποια θέματα με τον Ριέρα, τα οποία θα τα συζητήσω με τους διοικούντες. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος είναι υπεράνω όλων».
Καταλήγοντας, έκανε ένα σχόλιο για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του Περιστερίου: «Είναι παρήγορο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι αυτές οι ομάδες σε αυτή τη θέση. Είναι κάτι πολύ υγιές. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: