Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Νίκη για Βαλένθια, ανάσα για Βιγιαρεάλ!!

Η Βαλένθια επικράτησε με 3-1 της Χετάφε για την 10η Αγωνιστική της Primera Division, περνώντας στην 3η θέση, ενώ η Βιγιαρεάλ πήρε νίκη-ανάσα με 2-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο.
Νίκη για Βαλένθια, ανάσα για Βιγιαρεάλ
Η Βαλένθια πήρε προβάδισμα στο 12' όταν ο Μπανέγα τροφοδότησε τον Φεργκούλι, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μόγια. Η Χετάφε ισοφάρισε στο 23' όταν ο Μπαράντα πάσαρε στον Ντιέγκο Κάστρο, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Η Βαλένθια απάντησε άμεσα στο 25' όταν ο Πάμπλο Ερνάντες τροφοδότησε τον Φεργκούλι, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-1.
Οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» την νίκη στο 76' όταν ο Μπανέγα τροφοδότησε τον Αντούριθ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μόγια για το τελικό 3-1.
Από την ζώνη του υποβιβασμού ξέφυγε η Βιγιαρεάλ, αφού νίκησε με 2-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Ελ Μαδριγάλ» μετά από επτά αγωνιστικές, φθάνοντας τους δέκα βαθμούς. Οι Λεβαντίνοι άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν ο Βαλέρο πάσαρε στον Μπρούνο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Κομπένο.
Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» την νίκη στο 67' όταν ο Κατάλα πάσαρε στον Βαλέρο, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Κομπένο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η Ράγιο παραλίγο να μειώσει στο 76' όταν ο Πίτι βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντιέγκο Λόπεθ, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: