Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

«Δεν θα υπάρξει πρόβλημα για Ζέκα»

Καθησυχαστικός όσον αφορά την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2017 παρουσιάζεται ο μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ. «Όλα θα πάνε καλά», τονίζει.

«Δεν θα υπάρξει πρόβλημα για Ζέκα»
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα μέχρι το 2017.

Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι η πλευρά του Πορτογάλου μέσου να έχει απαντήσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου, όμως σήμερα ο μάνατζερ του παίκτη δηλώνει αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο σε δέκα μέρα.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Γκονζάλβες τονίζει ότι απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, προτού ο πελάτης του υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό, έχουμε την πρόταση του στα χέρια μας και το θέμα έχει προχωρήσει πολύ. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν πριν μιλήσουμε για τελική συμφωνία και υπογραφές. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουμε. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει κι ο Κάρλος θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε αρχικά ατζέντης του 26χρονου παίκτη στην εφημερίδα «Goal News» και συμπλήρωσε:

«Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έρθω στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να τελειώσουμε το θέμα. Ήταν να έρθω προ ημερών, αλλά οι υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να κάνω το ταξίδι».

Μάλιστα, ο Γκονζάλβες παρουσιάστηκε ενήμερος για το τροχαίο που είχε πριν από λίγες μέρες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ:

«Ενημερώθηκα γι'΄αυτό το πολύ άσχημο συμβάν. Είναι πραγματικά μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Νίκο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, γιατί σίγουρα αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσει και να ξεπεράσει τα χτυπήματά του, αλλά και το ισχυρό ψυχολογικό σοκ από αυτό που έγινε. Θα επικοινωνήσω μαζί του μέσα στις επόμενες μέρες. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει δυνατός από αυτή την περιπέτεια. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και κουράγιο σ' αυτή τη δύσκολη προσωπική του στιγμή».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: