Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Στίβενσον: «Σημάδι αδυναμίας από Λεμπρόν»

Ο Λανς Στίβενσον χαρακτήρισε σημάδι αδυναμίας του Λεμπρόν Τζέιμς το trash talking ανάμεσά τους στους τελικούς της Ανατολής.

Στίβενσον: «Σημάδι αδυναμίας από Λεμπρόν»
Τελικοί Ανατολής χωρίς «ξύλο» και «γαλλικά» δεν υπάρχουν. Ο Λανς Στίβενσον και ο Λεμπρόν Τζέιμς έχουν θεαθεί πολλές φορές στη διάρκεια της σειράς Πέισερς-Χιτ να ανταλλάσσουν «απόψεις» στη διάρκεια των αγώνων.

Ο γκαρντ της Ιντιάνα κάνει λόγο για αδυναμία του μεγάλου του αντιπάλου. «Για μένα είναι σημάδι αδυναμίας. Προσπαθεί να με νευριάσει και για να το κάνει αυτό πάει να πει πως έχω καταφέρει να τον επηρεάσω. Δεν θα το βάλω κάτω. Είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ, αλλά δεν πρόκειται να κάνω πίσω», δήλωσε.

Με τη σειρά του, ο «βασιλιάς» τόνισε: «Δεν συνηθίζω να μιλάω στους αντιπάλους στη διάρκεια των αγώνων, αλλά αν χρειαστεί μπορώ να το κάνω. Δεν το ξεκίνησα εγώ, αλλά μπορώ να αναμειχθώ και παράλληλα να μείνω συγκεντρωμένος στον αγώνα. Η νίκη είναι πιο σημαντική από όλα και ξέρω να ξεχωρίζω το στόχο. Μην περιμένετε να σας δώσω τίτλους ‘Λεμπρόν εναντίον Στίβενσον’».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: