Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ζαμπέτας: «Τέρμα ο λαϊκισμός κάποιων, δεν υπάρχει θέμα ΑΦΜ»!

Τα λεγόμενα του κ.Ματθαίου κλήθηκε να διαψεύσει ο διεθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας. Στις δηλώσεις του ανέφερε πως ουδέποτε έχει ψάξει για άλλο ΑΦΜ ομάδας και κάλεσε τον κόσμο του Άρη να συσπειρωθεί για να βοηθήσει την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εκμεταλλεύονται κάποιοι την αγωνιά του κόσμου του Άρη και το θολωμένο μυαλό όλων λόγω της κατάστασης στην ομάδα. και οικονομικά λάθη παραγόντων και βδυμενη κατάσταση στη χωρά. Αυτά που λένε δεν ευσταθούν είναι στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας. Στο Δυτικό δεν έχω πάει δεν ξέρω καν που είναι. Το μονό δυτικό που ξέρω είναι το Βερολίνο που από κει είναι η μανά μου. όχι μόνο δεν με εκφράζει η αγορά ΑΦΜ αλλά ούτε καν σε σκέψη δεν περνάει απτό μυαλό μου Αν ποτέ συμβεί να ξέρετε πως το ΑΦΜ του Άρη Θεσσαλονίκης ως σύμβουλος θα το κρατήσω και θα ψάξω κι άλλους Αρειανούς να ξανακτίσουμε τον Άρη από την αρχή. Η εταιρία δεν θα πτωχεύσει όσο κι αν θέλουν κάποιοι.»

Έπειτα συμπλήρωσε:

«Ο Ρέμος καλείται να πληρώνει στο δημόσιο για το ΑΦΜ του Ηρακλή, άσχετα αν ο Ηρακλής έχει αγοράσει καινούργιο ΑΦΜ. Αν θα συμβεί το αναπόφευκτο και πάρει η μπάλα τον Άρη, το ΑΦΜ θα μείνει σε μένα και δε μπορώ καν να σκέφτομαι τέτοιο σενάριο γιατί είναι αυτοκαταστροφικό. Όσοι θέλουν ας έρθουν να σώσουμε τον Άρη και να μην πουλάνε λαϊκισμό. Είναι θολωμένα τα μυαλά όλων, αλλά είναι και τα δικά μας. Να πολεμήσουμε όλοι μαζί και να βοηθήσουμε το σύλλογό μας. Ας σταματήσει η κατινιά και ας έρθει όποιος θέλει να βοηθήσει το σύλλογο. Από το καλοκαίρι γίνεται τιτάνια προσπάθεια, ήμουν ένα μηνά μόνος μου εγώ και το προσωπικό που έδωσε ότι είχε και δεν είχε για να στηρίξει την ομάδα. Μετά έγινε το Δ.Σ. της Λέσχης και οι εκλογές. Έπειτα δημιουργήθηκε σχήμα και διοικούσα επιτροπή. Για αυτούς που λένε πως τα άτομα που θα είναι στη διοίκηση δεν θα έχουν εμπειρία, έτσι δεν είχαν εμπειρία αυτοί που ήρθαν το καλοκαίρι. Η ομάδα παίζει κανονικά κι ας λέγαν πως δε θα παίζαμε. Πήραμε δελτία κι ας λέγανε πως δε θα πάρουμε. Κάναμε συμφωνία με τη Γιούνισεφ, ο κόσμος του Άρη έδινε το υστέρημά του. Δεν τους κάναμε το χατίρι να διαλυθούμε θα είμαστε εκεί να πολεμήσουμε και η ομάδα να διεκδικήσει ότι της αντιστοιχεί. Το μονό που χρειάζεται είναι συμπαράσταση και όχι πόλεμο. Ας σταματήσουν να παίζουν με τα νεύρα του κόσμου. Η παραγοντική δεξαμενή του Άρη έχει λειψανδρία. Θα γίνουν όλοι οι έλεγχοι, ας έρθει και η Ιντερπόλ, φτάνει πια το ξεκατίνιασμα.»


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: