Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

CONCACAF Champions League: Καθυστερημένη πεντάρα για Τίγκρες! (videos)

Έστω και την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CONCACAF Champions League, η μεξικανική Τίγκρες επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί και συνέτριψε την Αλαχουελένσε με 5-0.
Ο 21χρονος επιθετικός, Άλαν Πουλίδο πέτυχε τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του, η οποία χρειαζόταν αποκλειστικά τη νίκη. Από την πλευρά τους, οι Κοσταρικανοί στόχευαν στην ισοπαλία, αλλά ο Ελίας Χερνάντεζ άνοιξε το σκορ με θεαματικό τρόπο στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης. Ακολούθησε το 2-0 από τον Ζουνίνιο στο 25ο λεπτό, που «σκότωσε» την Αλαχουελένσε.
Με γκολ του Χέρκουλες Γκόμεζ στο 73ο λεπτό, η Σάντος Λαγκούνα κατέβαλε με 1-0 το Τορόντο και διασφάλισε την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του CONCACAF Champions League. Οι Καναδοί ήθελαν νίκη και ανατροπή της εντός έδρας ήττας από τους Μεξικανούς, αλλά απείλησαν ελάχιστα την αντίπαλη εστία.
Τέλος, οι Σιάτλ Σάουντερς κέρδισαν με 3-1 τη Μαραθόν από την Ονδούρα σε αδιάφορα παιχνίδι, καθώς είχαν εξασφαλίσει ήδη «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο 27ο λεπτό οι Σάμουελ Οτσόα και Στιβ Ζακουάνι είχαν διαμορφώσει το 2-0, ενώ ο Ντέιβιντ Εστράδα πέτυχε το 3-1 στο 75ο λεπτό. Στο 37ο είχε μειώσει σε 2-1 ο Μίτσελ Μπράουν.
Παρακάτω ο «χάρτης» του CONCACAF Champions League:
ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ (ΜΕΞΙΚΟ) 12, Τορόντο (Καναδάς) 6, Αγκουίλα (Ελ Σαλβαδόρ) 0.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΧΕΡΕΝΤΙΑΝΟ (ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ) 10, Ρέαλ Σολτ Λέικ (Η.Π.Α.) 7, Τάουρο (Παναμάς) 0.
ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΝΤΑΙΝΑΜΟ (Η.Π.Α.) 8, Ολίμπια (Ονδούρα) 5, Σαντανέκος (Ελ Σαλβαδόρ) 3.
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΣΙΑΤΛ ΣΑΟΥΝΤΕΡΣ (Η.Π.Α.) 12, Μαραθόν (Ονδούρα) 4, Καλεντόνια (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 1.
ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ (Η.Π.Α.) 7 (3 αγ.), Άιλαντερς (Πουέρτο Ρίκο) 4, Ισίδρο Μεταπάν (Ελ Σαλβαδόρ) 3 (3 αγ.).
26/10, 05.00: Ισίδρο Μεταπάν-Λος Άντζελες Γκάλαξι
ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΤΙΓΚΡΕΣ (ΜΕΞΙΚΟ) 8, Αλαχουελένσε (Κόστα Ρίκα) 7, Ρεάλ Εστελί (Νικαράγουα) 1.
ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΜΟΝΤΕΡΕΪ (ΜΕΞΙΚΟ) 12, Μουνισιπάλ (Γουατεμάλα) 6, Τσορίγο (Παναμάς) 0.
ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Χελαχού (Γουατεμάλα) 7 (3 αγ.), Σίβας Γουαδαλαχάρα (Μεξικό) 4 (3 αγ.), Κονέξιον (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 2.
26/10, 05.00: Σίβας Γουαδαλαχάρα-Χελαχού
Σημείωση: Ο πρώτος από κάθε όμιλο προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.









πηγή: onsports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: