Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αγγέλου: «Ώρα για δουλειά, στόχος μας οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις»

Ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας, μιλώντας για τους στόχους των «κίτρινων» και την απόφαση που πήρε έρθει να δουλέψει στον Άρη.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τις πρώτες του εκτιμήσεις από την ομάδα:

Χρόνος υπάρχει, χρειαζόμαστε τον Θεό δίπλα μας, Θεός του πόλεμου υπάρχει οπότε όλα θα πάνε καλά. Ο τρόπος προσέγγισης είναι αναγνωριστικός δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ακόμα. Είναι χρόνος προσαρμογής, θέλω να ενημερωθώ και να γνωρίσω τα παιδία.
Έχουν αποδεχθεί ένα έργο υπάρχει μια σύγχυση λόγω των τελευταίων ημερών, όμως είδα διάθεση και ωραία πρόσωπα. Πάνω εκεί θα προσαρμοστώ, θα δούμε πράγματα που θα μας βοηθήσουνε για το πρώτο μας παιχνίδι. Λόγω της ταχύτητας των υποχρεώσεων πρέπει να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Ηλυσιακό.

Για τον τρόπο προσέγγισής του από τη διοίκηση:

Ήταν ξαφνικό, με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ ο Λευτέρης(σ.σ. Αρβνανίτης) και μου εξέθεσε τις εκτιμήσεις του. Μου μίλησε για στενότητα χρόνου και πως δεν υπάρχουν περιθώρια, αποφάσισα αργά το βράδυ και το πρωί ήρθα.

Για τις ομοιότητες με την παλαιότερη θητεία του στην ομάδα:

Το 2001 ήμουν βοηθός του κ.Μινιτς. Υπάρχουν ομοιότητες με τότε. Προσπάθεια ανασυγκρότησης γινόταν και τότε όπως και τώρα. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος προσπαθεί να έχει σταθερότητα, αλλά ταλανίζεται. Πολλοί προπονητές έχουν κληθεί να διαχειριστούν την κατάσταση. Η δική μου παρουσία χαρακτηρίζεται από εντιμότητα και με πόλη δουλειά θα διαχειριστούμε την κατάσταση.

Για τους στόχους της ομάδας:

Αυτή τη στιγμή για να μιλήσουμε για στόχους θα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς την ομάδα. Τώρα δεν πρέπει να υπάρχει πίεση στόχων, βασικός μας στόχος είναι η αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο γήπεδο. Η πρώτη μάχη που πρέπει να δώσουμε είναι η προετοιμασία και η ετοιμότητα για το ματς με τον Ηλυσιακό.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: