Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Κερδίσαμε και επιμένουμε. Θέλουμε την πρόκριση»

Ζαρντίμ: «Κερδίσαμε και επιμένουμε. Θέλουμε την πρόκριση»
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μονπελιέ ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού…

«Πριν το παιχνίδι λέγαμε ότι θέλουμε να νικήσουμε για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Κερδίσαμε και επιμένουμε… Θέλουμε την πρόκριση», τόνισε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ο οποίος σχολίασε για το ματς και την επιτυχία των παικτών του.

«Είναι μια νίκη πολύ σημαντική γιατί μετά από μια καλή εμφάνιση στην Αγγλία, στην οποία δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό, καταφέραμε σήμερα να κερδίσουμε τρεις βαθμούς. Η Μονπελιέ μπήκε με ένταση στο παιχνίδι. Στη συνέχεια αυτό φάνηκε ότι τους κόστισε. Εμείς θέλαμε να μειώσουμε την ένταση αυτή της Μονπελιέ και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο κάναμε το καλό μας παιχνίδι και στη συνέχεια φτάσαμε στο αποτέλεσμα αυτό», τόνισε ο πορτογάλος ο οποίος συνέχισε:

«Πάντα θέλουμε να συνδυάζουμε τις νίκες με θέαμα. Όσο και να προσπαθούμε εμείς όμως υπάρχει και ο αντίπαλος. Όταν ο αντίπαλος σου όμως κλείνει τα κενά και δεν αφήνει χώρους, σε εμποδίζει να παίζεις ποδόσφαιρο».

Τέλος ο Ζαρντίμ σχολίασε για την επιλογή του Κάρολ… «Ξεκινήσαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Μέγιερι. Χάσαμε και στα δύο παιχνίδια. Οι ευκαιρίες δίνονται αλλά ο προπονητής είναι εδώ για να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: