Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στόχος εμπρηστών ο Ντιακιτέ!!

Στόχος εμπρηστών ο Ντιακιτέ
Δύο αυτοκίνητα του Μομπιντό Ντιακιτέ και ένα του πεθερού του καταστράφηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε προάστιο της Ρώμης. Οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας κάνουν λόγο για εμπρησμό. Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή της Λάτσιο με τη διοίκηση της ομάδας είναι τεταμένες, λόγω της άρνησής του να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Η αστυνομία ερευνά αν σχετίζεται αυτό το γεγονός με τον εμπρησμό.

Το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τον Μομπιντό Ντιακιτέ. Ο Γάλλος βρίσκεται σε δυσμένεια από τη διοίκηση της Λάτσιο, γιατί αρνείται να διαπραγματευτεί την επέκταση του συμβολαίου του και κατηγορείται από τον πρόεδρο, Κλαούντιο Λοτίτο, πως έχει ήδη συμφωνήσει με κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες.

Τα προβλήματα, όμως, του Ντιακιτέ δεν περιορίζονται μόνο στα επαγγελματικά του, αφού τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον πεθερό του, είδε δύο αυτοκίνητά του να καταστρέφονται από φωτιά που ξέσπασε στο σημείο που τα είχε σταθμεύσει, στο προάστιο της Ρώμης, Τσεζάνο. Μαζί με τα αυτοκίνητα του Ντιακιτέ κάηκε και αυτό του πεθερού του.
Οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής κάνουν λόγο για εμπρησμό, αφού στα αυτοκίνητα βρέθηκαν ίχνη εύφλεκτου υγρού.

Αυτό που προσπαθεί να εξιχνιάσει η αστυνομία είναι αν ο εμπρησμός σχετίζεται με τα προβλήματα που έχει ο παίκτης με τη διοίκηση της ομάδας του και αν ό,τι συνέβη είναι μια μορφή εκδίκησης κάποιων θερμόαιμων οπαδών της Λάτσιο για την άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: