Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Λεφτά εσείς, νιάτα εμείς!!

Λεφτά εσείς, νιάτα εμείς!
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν τα… ονόματα, η Ντόρτμουντ και ο Άγιαξ όμως την χάρη.

Τα «μωρά» του Κλοπ και του Ντε Μπουρ κέρδισαν τους χρυσοπληρωμένους αστέρες του Μουρίνιο και του Μαντσίνι βάζοντας φωτιά στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γερμανοί επικράτησαν 2-1 της «βασίλισσας» στο Βεστφάλεν και οι Ολλανδοί 3-1 των «πολιτών» στο Άμστερνταμ Αρίνα!

Πρώτη η Ντόρτμουντ, τελευταία η Σίτι στο δυσκολοτερο γκρουπ του ομίλου.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στον όμιλο του... θανάτου.

4ος όμιλος

Άγιαξ-Μάντσεστερ Σίτι 3-1
(45’ Ντε Γιόγκ,56’ Μοϊσάντερ,68’ Έρικσεν-22’ Νασρί)

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από την νίκη, την Σίτι δεν την βόλευε καθόλου. Για τον λόγο αυτό, ο Μαντσίνι έβαλε τους… καλούς του παίκτες και έδωσε εντολή για ατελείωτη πίεση! Οι Βρετανοί περιόρισαν τον Άγιαξ στο μισό γήπεδο και είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το 1’. Αυτό το παιχνίδι όμως, έδινε την ευκαιρία στους Ολλανδούς για αντεπίθεση και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ήταν για τον «Αίαντα». Βέβαια, η Σίτι ήταν καλύτερη, το άξιζε και προηγήθηκε, όταν ο Νασρί με υπέροχο πλασέ στο 22’ δικαιολόγησε τα εκατομμύρια που παίρνει.

Οι Ολλανδοί αντέδρασαν, αλλά οι Άγγλοι είχαν τον έλεγχο. Η τύχη όμως, ήταν με το μέρος των γηπεδούχων. Οι οποίοι αφού γλίτωσαν δύο φορές το 0-2, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και σε μια αντεπίθεση που έβγαλαν, ο Ντε Γιόνγκ ισοφάρισε 1-1 με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, οι Ολλανδοί εκτέλεσαν κόρνερ και με κεφαλιά ο Μοϊσάντερ έκανε το 2-1. Η Σίτι προσπάθησε να ανέβει, αλλά ο Άγιαξ έπαιζε πολύ έξυπνα και με νέα αντεπίθεση έκανε το 3-1 με τον Έρικσεν (68’). Οι Άγγλοι δεν το έβαλαν κάτω, αλλά ήταν πια πολύ αργά αφού εκτός των άλλων, οι Ολλανδοί είχαν και τον Φέρμεερ σε πολύ καλή κατάσταση…

Οι συνθέσεις:

Άγιαξ (Ντε Μπουρ): Φέρμεερ, Αλντερβάιρελντ, Μοισάντερ, Μπλιντ, Φαν Ρίιν, Πόουλσεν, Έρικσεν, Ντε Γιονγκ, Σένε(89' Μποέριγκτερ), Σάνα(74' Ενό), Μπάμπελ

Στον πάγκο: Κίλεσεν, Φέλτμαν, Ντίκς, Σουλεϊμάνι, Φίσερ

Μάντσεστερ Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ(63' Κολάροφ), Κλισί, Μίλνερ(78' Μπαλοτέλι), Νασρί, Μπάρι(71' Τέβες), Γ. Τουρέ, Τζέκο, Αγουέρο

Στον πάγκο: Παντιλιμόν, Κολάροφ, Νάστασιτς, Έβανς, Σινκλάιρ, Τέβες, Μπαλοτέλι



szólj hozzá: Ajax vs Manchester City 3:1 GOALS HIGHLIGHTS

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-1
(36' Λεβαντόφσκι, 64' Σμέλτσερ - 38' Ρονάλντο)

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς περίμεναν οι 90.000 οπαδοί που γέμισαν το γήπεδο. Με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Η Ρεάλ ήταν ελαφρώς καλύτερη και πιο επικίνδυνη αλλά η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που ευτύχησε να βάλει πρώτη γκολ. Στο 36’ ο Πέπε έκανε λάθος δίνοντας την μπάλα στον Γκέτσε, αυτός πάσαρε κάθετα στον Λεβαντόφσκι ο οποίος στο τετ α τετ που βγήκε με τον Κασίγιας τον «εκτέλεσε» πανέμορφα κάνοντας το 1-0. Πριν καλά-καλά προλάβουν να χαρούν οι Γερμανοί, ο Εζίλ έβγαλε πάσα-λόμπα προς τον Κριστιάνο ο οποίος με έξοχο ψιλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1 στο 38.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τον ίδιο φρενήρη ρυθμό με το πρώτο αλλά την Ντόρτμουντ να είναι ελαφρώς καλύτερη. Και στο 64’ ο Σμέλτσερ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κασίγιας και έβαλε την ομάδα του μπροστά με 2-1. Η Ρεάλ αντέδρασε, πίεσε, ο Μουρίνιο έβαλε και τον Ιγκουαΐν αλλά οι Γερμανοί κατάφεραν και κράτησαν το αποτέλεσμα που τους έστειλε στην πρώτη θέση του ομίλου!

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βάιντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτζερ, Κελ, Μπέντερ(67’ Γκουντογκάν), Γκέτσε(87’ Γκέτσε), Ρόις (91’ Πέρισιτς), Γκροσκρόιτζ, Λεβαντόφσκι

Στον πάγκο: Λάγκερακ, Λέβε, Σαντάνα, Λέιτνερ

Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Ράμος, Κεντίρα (20' Κεντίρα), Εζίλ, Τσάμπι Αλόνσο, Εσιέν, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά(73’ Ιγκουαΐν)

Στον πάγκο: Αντάν, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Κακά, Καγεχόν



szólj hozzá: Dortmund vs Real Madrid 2:1 GOALS HIGHLIGHTS

------------------------------------------------------------------------------------------------

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Ντόρτμουντ 7 (4-2)
2) Ρεάλ Μαδρίτης 6 (8-5)
3) Άγιαξ 3 (4-6)
4) Μάντσεστερ Σίτι 1 (4-7)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Μάντσεστερ Σίτι-Άγιαξ
Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: