Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί πάντα να παίξει καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος και ο Ντιέγκο Λεόν μίλησαν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «νησί των Φαιάκων». Ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια μεγάλη και έμπειρη ομάδα που προσπαθεί να παίξει πάντα καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Λεόν εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος αφού είπε ότι η ψυχολογία είναι με το μέρος τους και θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ο Μάντζιος τόνισε αρχικά:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Καλή, έμπειρη, μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να παίξει καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην καλή πορεία των τελευταίων μας αγώνων και στη συγκομιδή βαθμών. Μέχρι το Σάββατο θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε: τη νίκη, τους τρεις βαθμούς».

Όσον αφορά την δική του ομάδα επεσήμανε: «Πλέον, η ομάδα, μέρα με τη μέρα, γίνεται καλύτερη. Ενώ έχει αποκτήσει και πολύ καλή ψυχολογία. Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίνονται πλήρως σ? αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο, δουλεύοντας σκληρά πολλές ώρες την ημέρα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Κι επ? ευκαιρία, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, εκ μέρους όλου του προπονητικού τιμ, για την κατανόηση, γιατί τους πιέζουμε πάρα πολύ».

Για τις διαφορές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο, τόνισε:

«Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, με ΑΕΚ και Πανιώνιο, είναι διαφορετικό. Το δουλεύουμε, το αναλύουμε και θεωρώ ότι πρέπει να εμφανιστούμε πολύ πειθαρχημένοι στο τακτικό μας κομμάτι, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να “χτυπήσουμε” στα όποια μειονεκτήματα έχει ο ΠΑΟΚ».

ΝΤΙΕΓΚΟ ΛΕΟΝ

Αρκετά αξιόλογος δείχνει ο Λεόν της Κέρκυρας ο οποίος σε αυτή την συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές στο γήπεδο, άρα, ούτε εγώ ήμουν πρωταγωνιστής στη Νέα Σμύρνη. Αυτό που μετράει, είναι η προσπάθεια που κάνει ο καθένας. Το μόνο σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε να κάνουμε μια νίκη και όλοι να προσπαθούν για το καλύτερο».

Όσο για το αν αισιοδοξεί, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, αλλά η ψυχολογία μας είναι εξαιρετική. Και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπουδαία ομάδα, είναι δύσκολο να τη νικήσεις, αλλά νομίζω ότι με μια καλή προσπάθεια, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα καταφέρουμε να πάρουμε –γιατί όχι;- τους τρεις βαθμούς».

Tέλος, για το πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο είναι δύσκολο, τόνισε: «Πράγματι, έχουμε μπροστά μας τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι ο προσεχής αγώνας, του Σαββάτου. Το μυαλό μας είναι προσηλωμένο στο πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σ? αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα επόμενα παιχνίδια θα τα σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: