Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Προτάσεις μέχρι τις 19 Ιουνίου για υποψήφιους επενδυτές!!

Διορία μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου έδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για τους ενδιαφερόμενους που θα θελήσουν να καταθέσουν κάποια πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
 
Επί τάπητος τέθηκε στη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη το βράδυ της Πέμπτης (28/5), το θέμα της διορίας προς τους ενδιαφερόμενους για το «αύριο» του κρητικού συλλόγου.

Μπορεί να ακούστηκαν αρκετές προτάσεις αναφορικά με την καταληκτήρια ημερομηνία, μέχρι την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ωστόσο υπερίσχυσε η 19η Ιουνίου. Δηλαδή τέσσερις μέρες μετά την κρίσιμη Γενική Συνέλευση, η οποία έχει ορισθεί στις 15 του ίδιου μήνα.

Ως εκ τούτου στις 20 Ιουνίου ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα συγκαλέσει έκτακτο Δ. Σ. οπότε και πρόκειται να αποφασίσει έχοντας εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του για το που θα δοθεί το «χρίσμα». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή η μόνο πρόταση που υπάρχει είναι αυτή των 7 επιχειρηματιών που κατατέθηκε στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση.

Από κει και πέρα το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκος Τσαμπουράκης είχε συζήτηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη και τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Αντωνακάκη εκφράζοντας τους το ενδιαφέρον του για να συμμετέχει στο νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κ. Τσαμπουράκης εξέφρασε τη θέληση του να συνταχτεί μαζί με αυτήν που έχει γνωστοποιηθεί από την πλευρά των επτά επιχειρηματιών και μάλιστα αναμένεται να γίνει και μια συνάντηση από τις δύο πλευρές μέσα στις επόμενες ημέρες.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: