Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Εσύ θα το αγκάλιαζες το κορίτσι;

Είσαι φίλος της Άρσεναλ ή της Άστον Βίλα και σκας μύτη στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας. Θα έβαζες στην άκρη τα οπαδικά μίση για να χαρίσεις μια αγκαλιά στην… αλλόθρησκη της φωτογραφίας;

Εσύ θα το αγκάλιαζες το κορίτσι;
Άρσεναλ και Άστον Βίλα συγκρούονται στο «Γουέμπλεϊ» με έναν τίτλο και μάλιστα όχι όποιον και όποιον, αλλά τον αρχαιότερο θεσμό στην ιστορία του ποδοσφαίρου, το Κύπελλο Αγγλίας.

Σε αυτό το σκηνικό, λοιπόν, μια πικραμένη -όπως δηλώνει και η ίδια- οπαδός της Λίβερπουλ (αν και αυτό είναι αυταπόδεικτο από τη στιγμή που κάποιος ρίξει μια ματιά στα… κατορθώματα των «κόκκινων» την εφετινή χρονιά) αποφάσισε να τα… παίξει όλα για όλα.

Αν ο λόγος γινόταν για τον μέσο Άγγλο θαμώνα παμπ, με κενά στην οδοντοστοιχία του και την… εσάνς μπύρας τόσο δυνατή ώστε να αποτελεί προάγγελο της παρουσίας του, μάλλον η αντίδραση των… αλλόθρησκων φιλάθλων να ήταν διαφορετική.

Από τη στιγμή, όμως, που το δηλωτικό μιας συναισθηματικής ανάγκης πλακάτ ανήκει σε αυτό το κορίτσι που το μόνο «κουσούρι» του φαίνεται πως είναι η οπαδική προτίμηση, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα βρεθεί να το… παρηγορήσει.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: