Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Λάμπερτ: «Εγώ έδινα μάχη για να κρατήσω τον Μπεντεκέ...»

Έκπληκτος από το γεγονός πως ο Τιμ Σέργουντ έκανε αναφορά στη ρήτρα αποδέσμευσης του Κριστιάν Μπεντεκέ μόλις μια μέρα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Άρσεναλ, δήλωσε ο πρώην κόουτς της Άστον Βίλα, Πολ Λάμπερτ.
Ο Σκοτσέζος προπονητής που βρέθηκε στον πάγκο της Βίλα από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015, για να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία ο Σέργουντ, αναφέρθηκε στο θέμα του Βέλγου στράικερ της ομάδας.
Ο Σέργουντ, αποκάλυψε πως υπάρχει ρήτρα 30 εκατ.λιρών στο συμβόλαιο του Μπεντεκέ και ο Λάμπερτ εμφανίστηκε έκπληκτος από τη δήλωση αυτή, πολύ περισσότερο λόγω του timing, από τη στιγμή που εκείνος έδινε μάχη για να μη χαθεί ο παίκτης από το «Βίλα Παρκ».
«Εκπλήσσομαι που τα νέα προέκυψαν μόλις μια μέρα πριν από τον φετινό τελικό του Κυπέλλου. Είναι περίεργο... Όσο ήμουν στον πάγκο της Άστον Βίλα προσπάθησα με νύχια και με δόντια και τις δύο σεζόν να τον κρατήσω γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το καλύτερο για τον σύλλογο. Ειλικρινά, ακόμα και στη δεύτερη σεζόν που είχε πρόβλημα για τον Αχίλλειο τένοντα, υπήρχαν πολλές ομάδες που τον ζητούσαν κι εγώ προσπαθούσα ώστε να μην τον χάσουμε. Είμαι χαρούμενος για εκείνον γιατί αποδεικνύει πραγματικά πόσο μεγάλης αξίας παίκτης είναι» δήλωσε ο Λάμπερτ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: