Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ραπίντ, τώρα ξύπνησες;

Ραπίντ, τώρα ξύπνησες;
Έπρεπε να παίξει έξι παιχνίδια στο φετινό Europa League η Ραπίντ Βιέννης, προκειμένου να πάρει την πρώτη της νίκη σε αυτό.

Οι Αυστριακοί στο τελευταίο ματς που έγινε στην έδρα τους επικράτησαν 1-0 της Μέταλιστ, η οποία παρά την ήττα τερμάτισε πρώτη.

Στο έτερο του 11ου ομίλου η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Γερμανία επιβλήθηκε της Ρόζενμποργκ 1-0.

Ραπίντ Βιέννης- Μέταλιστ 1-0

Στο ματς εκείνοι που μπήκαν με περισσότερη όρεξη ήταν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στο 13’ με τον Αλάρ. Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν αδιάφοροι, καθώς ήδη είχαν «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου ανέβασαν την απόδοση τους, με αποτέλεσμα να απειλήσουν την εστία των Αυστριακών.

Ωστόσο, είτε η καλή αμυντική λειτουργία των παικτών της Ραπίντ είτε η αστοχία των ποδοσφαιριστών της Μέταλιστ δεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα των Αυστριακών, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Μπάγερ Λεβερκούζεν- Ρόζενμποργκ 1-0

Με αρκετές αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα η Μπάγερ Λεβερκούζεν χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα την απόδοσή της κατάφερε να νικήσει 1-0 την Ρόζενμποργκ.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «ασπιρινών», Σάμι Χίπια, είχε αφήσει στον πάγκο τον αρχισκόρερ της ομάδας, Στέφαν Κίσλινγκ, με αποτέλεσμα οι φάσεις που οι Γερμανοί φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί να είναι ελάχιστες. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Φιλανδός, Ρίντελ, ο οποίος στο 65’ νίκησε τον τερματοφύλακα των Νορβηγών διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Βαθμολογία

1)Μέταλιστ 13 (9-2)
2)Μπαγερ Λεβερκούζεν 13 (9-2)
3)Ρόζενμποργκ 6 (7-10)
4)Ραπίντ Βιέννης 3 (4-14)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: