Η Γιουβέντους βγήκε πρώτη και καλύτερη στον όμιλο της αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και στο Τορίνο είναι λογικό, όπως είπε και ο Μπέπε Μαρότα, να νιώθουν υπερήφανοι.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για την πρόκριση μας ως πρώτοι από τον όμιλο, κάτι που οι περισσότεροι δεν περίμεναν όταν έγινε η κλήρωση, όπως είμαστε υπερήφανοι και για το γεγονός ότι η Γιουβέντους κερδίζει ξανά τον σεβασμό της Ευρώπης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι παίκτες μας δεν είχαν αγωνιστεί άλλη φορά στο Champions League αλλά βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο και μάλιστα αήττητοι», είπε ο γενικός διευθυντής των Μπιανκονέρι και σε ερώτηση για τη φάση των «16» είπε: «Στην κλήρωση θέλουμε να αποφύγουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, λίγο-πολύ όλοι οι άλλοι υποψήφιοι αντίπαλοι δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Σίγουρα πάντως θα είμαστε πολύ σοβαροί με όποιον κι αν κληρωθούμε».

Για αυτό, βέβαια, αποτελεί εγγύηση η επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο πλέον, με τον Μαρότα να λέει σχετικά πως «ο Αντόνιο θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League ξέροντας ότι λόγω της δικής του δουλειάς έχουμε φτάσει εδώ. Το μυαλό μας, πάντως, είναι στο ματς της Κυριακής στο Παλέρμο πλέον και είμαι σίγουρος ότι με τον Κόντε στον πάγκο η ομάδα θα παρουσιαστεί απολύτως συγκεντρωμένη».

Επειδή, πάντως, πλησιάζει ο Ιανουάριος, στην Ιταλία αρχίζουν τα μεταγραφικά σενάρια και ο Μαρότα -αναπόφευκτα- ρωτήθηκε για αυτό το θέμα και κράτησε χαμηλούς τόνους.

«Κοιτάξτε, προσωπικά πιστεύω πως είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι στη μέση της σεζόν, τον Ιανουάριο, μπορούμε να βρούμε παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο αυτή τη Γιουβέντους. Είμαστε μια ομάδα με πολύ διάθεση για δουλειά και με πολλές λύσεις όπως δείχνει και το γεγονός ότι έχουν σκοράρει ήδη περισσότεροι από μια ντουζίνα παίκτες. Η Γιουβέντους δουλεύει σε όλα τα επίπεδα σωστά, δουλεύει όπως πρέπει και επενδύουμε πολύ και στους νεαρούς με ταλέντο όπως ο Πογκμπά και ο Μαρόνε».



πηγή: gazzetta.gr