Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τα… βρήκαν μια χαρά!!

Τα… βρήκαν μια χαρά
Γκενκ και Βασιλεία έμειναν στο «βολικό» 0-0 στην «Κριστάλ Αρένα» στο πλαίσιο της τελευταία αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Europa League, περνώντας «παρέα» στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Η ισοπαλία εξαρχής «έκανε» και στους δύο, με τους Βέλγους να τερματίζουν τελικά πρώτοι και τους Ελβετούς να καταλαμβάνουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Αυτό γιατί υπερέχουν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Βιντεότον που αγωνίζεται αύριο (7/12) με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, σε ένα ματς αναβλήθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Γκενκ-Βασιλεία 0-0

Η Βασιλεία πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς, έχοντας τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και τις περισσότερες καλές στιγμές, αλλά το 0-0 ήταν αυτό που «σφραγίσε» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι, που ήταν αυτοί που ενδιαφέρονταν περισσότερο για το ματς, μπήκαν ακόμα πιο δυνατά. Οι Στρέλερ και Φράι ωστόσο, οι οποίοι ήταν ο κύριοι εκφραστές των επιθέσεων δεν έβρισκαν στόχο, με την κορυφαία στιγμή του πρώτου να σταματά στο δοκάρι στο 57ο λεπτό. Οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν άλλαξαν κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, που βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 0-0.

Σπόρτινγκ Λ.-Βιντεότον (αναβολή)

Αύριο Παρασκευή (7/12) την ίδια ώρα (22:05) θα διεξαχθεί το άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Βιντεότον στη Λισαβόνα, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μιχάλης Κουκουλάκης, σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της UEFA όρισαν τη σέντρα 24 ώρες αργότερα.

Τo πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Γκενκ-Βασιλεία 0-0
Σπόρτινγκ Λ.-Βιντεότον (7/12, 22:05)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

1.Γκενκ 12 (9-4)
2.Βασιλεία 9 (7-4)
3.Βιντεότον 6 (5-6)*
4.Σπόρτινγκ Λ. 2 (2-9)*



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: