Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Φωτιά» η Λάτσιο!!

«Φωτιά» η Λάτσιο
Πρώτη και καλύτερη!

Η Λάτσιο έκλεισε τη φάση των ομίλων με τεσσάρα, κάνοντας… πλάκα στην Μάριμπορ μέσα στην Σλοβενία, με το εμφατικό 4-1. Έτσι, οι Ρωμαίοι απέδειξαν πως δίκαια κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλο του Παναθηναϊκού, με την Τότεναμ να μένει δεύτερη μετά το τρίποντο που πήρε κόντρα στους «πράσινους» (3-1).

Η επίθεση της Λάτσιο ώρες-ώρες δεν παίζεται! Μόνο στο πρώτο ημίχρονο οι «λατσιάλι» είχαν πετύχει τρία γκολ και είχαν «τελειώσει» την υπόθεση. Στο 16’ ο Κόζακ έκανε το 1-0, για να έρθει ο Ραντού στο 32’ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0 του ημιχρόνου «έκλεισε» ο Φλοκάρι στο 38’.

Εξίσου «ζεστά» μπήκε και στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο, με τον Φλοκάρι στο 51’ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να κάνει το 4-0, σε μια… εφιαλτική βραδιά για τους Σλοβένους. Εν τέλει, οι τελευταίοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ… της τιμής, με τον Ταβάρες έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα για το τελικό 4-1! Έτσι, η Λάτσιο προκρίθηκε στους «32» του Europa League ως πρώτη με 12 βαθμούς, η Τότεναμ ως δεύτερη με 10, ενώ Παναθηναϊκός και Μάριμπορ έμειναν εκτός συνέχειας με 5 και 4 βαθμούς αντίστοιχα.

Τελική βαθμολογία 10ου ομίλου:

1. Λάτσιο 12
2. Τότεναμ 10
3. Παναθηναϊκός 5
4. Μάριμπορ 4




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: