Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Μην σας ξεγελά η διαφορά με ΠΑΟ»

Ζαρντίμ: «Μην σας ξεγελά η διαφορά με ΠΑΟ»
Μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο μυαλό του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των παικτών του, με τον Πορτογάλο προπονητή σε ομιλία του να τονίζει πως δεν θα πρέπει να τους ξεγελά η μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης και αναφέρθηκε τόσο στο ματς που προηγήθηκε με την Άρσεναλ, όσο και σ’ εκείνο που ακολουθεί κόντρα στους «πράσινους».

«Παίξαμε καλά και στα δύο ημίχρονα. Ήμασταν καλύτεροι από την Άρσεναλ και πήραμε δίκαια τη νίκη. Ολοκληρώσαμε όπως έπρεπε τις υποχρεώσεις μας στο Champions League, συνεχίζουμε στο Europa, αλλά έχουμε χρόνο μπροστά μας για να σκεφτούμε την Ευρώπη», τόνισε ο Ζαρντίμ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πλέον στο μυαλό όλων θα πρέπει να είναι μόνο το ντέρμπι.

Προς το παρόν, κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ντέρμπι και παραδοσιακά ένας αγώνας με τον μεγάλο μας αντίπαλο. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ένα πραγματικό ντέρμπι, κι ας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός χαμηλά στη βαθμολογία. Μην σας ξεγελάει η βαθμολογική διαφορά που έχουμε», πρόσθεσε ο 38χρονος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: