Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννου «Καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα»

Για το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Βέροια, αλλά και για το αυριανό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, μίλησε ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, Απόστολος Γιάννου, τονίζοντας πως το ζητούμενο στην ομάδα είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αλλά παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε συνδρομητικό κανάλι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της περασμένης Κυριακής από θέμα καιρικών συνθηκών. Το γήπεδο ήταν πολύ, πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο και ήταν ένα ματς που ο πιο δυνατός θα κέρδιζε νομίζω. Εντάξει, τώρα δεν μπορείς να κρίνεις αν παίξαμε καλά ή όχι γιατί όπως είπα το γήπεδο ήταν πολύ άσχημο».

- Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να είναι πιο δυνατός από τη Βέροια;
«Σίγουρα θα μπορούσε . Εντάξει, αναλόγως την ημέρα. Αυτή τη μέρα δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

- Το γεγονός ότι τρία παιχνίδια μένετε χωρίς νίκη, σας επηρεάζει; Μήπως θα πρέπει να συζητήσουμε για μια "μίνι" κρίση;
«Δε θα το 'λεγα, νομίζω πως είχαμε δύσκολα παιχνίδια πίσω μας. Θέλουμε τώρα να ξαναπάρουμε τους τρεις βαθμούς σ' αυτό το ματς. Δε νομίζω να υπήρχε κάποια μίνι - κρίση. Εμείς κάθε ματς προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που πρέπει και θέλουμε σ' αυτό το παιχνίδι να ξεκινήσουμε πάλι τις νίκες. Ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις πως θα βγει ένα ματς».

- Με ψυχραιμία και «καθαρό» μυαλό τι θεωρείς ότι πρέπει να βελτιώσετε κατά κύριο λόγο ούτως ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική εικόνα;
«Δεν είμαι βέβαια προπονητής ώστε να ξέρω. Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Εμείς θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο αλλά θέλουμε να παίρνουμε και τ' αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής νομίζω δεν έχουμε παίξει τόσο καλά αλλά έχουμε πάρει τ' αποτελέσματα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε να παίζουμε και σωστό ποδόσφαιρο».

- Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην έδρα του. Φαντάζομαι πως έχεις δει τον επικείμενο αντίπαλο σε διάφορα παιχνίδια. Η άποψή σου και πως πρέπει να τον αντιμετωπίσετε;
«Νομίζω πως ο Λεβαδειακός έχει καλή ομάδα. Κάθε χρονιά που τον έχουμε αντιμετωπίσει. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να έχουμε 'καθαρό' μυαλό και να είμαστε αποτελεσματικοί».

- Εσύ προσωπικά, πως είσαι, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
«Μια χαρά αισθάνομαι, τώρα όποτε θεωρήσει ο προπονητής ότι πρέπει να παίξω εγώ θα είμαι έτοιμος και θα δώσω αυτό που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: