Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τα βρήκε «μπαστούνια» η Ατλέτικο!!

Τα βρήκε «μπαστούνια» η Ατλέτικο
Τις ήττες της «ντούμπλαρε» στο φετινό Europa League η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» με πολλές αλλαγές στην σύνεσή τους έχασαν 1-0 από την Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου, με αποτέλεσμα το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε να χάσει την πρωτιά από τους Τσέχους.

Στο έτερο ματς του γκρουπ η Χάποελ Τελ Αβιβ επικράτησε 2-0 της Ακαντέμικα.

Βικτόρια Πλζεν- Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Τώρα όσον στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στο 26’ με τον Προτσάζκα. Ωστόσο, η Ατλέτικο με το πέρασμα του χρόνου ανέβασε την απόδοσή της, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα, αφού η Πλζεν είχε σωστή αμυντική λειτουργία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε «πέσει» πολύ, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν «καιγόταν» για κάποιο συγκριμένο αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa League. Την σημαντικότερη ευκαιρία την είχαν οι παίκτες της Ατλέτικο στο 72’ όταν ένα δυνατό σουτ του Εμρέ Μπελεζόγλου πέρασε ελάχιστα έξω. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα οι Τσέχοι να περάσουν ως πρώτοι και οι «ροχιμπλάνκος» ως δεύτεροι.


Χάποελ Τελ Αβιβ- Ακαδέμικα 2-0

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες είχαν ήδη αποκλειστεί, η Χάποελ κατάφερε να αποχαιρετήσει το Europa League με μία εντός έδρας νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 56’ με τον Μάρεε, ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο Μάμαν στο 80’, ο οποίος μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του, έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των Πορτογάλων.

Βαθμολογία:

1)Βικτόρια Πλζεν 13 (11-4)
2)Ατλέτικο Μαδρίτης 12 (7-4)
3)Ακαδέμικα 5 (8-7)
4)Χάποελ Τελ Αβιβ 4 (4-11)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: