Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Επιβεβαιώσαμε τις δυνατότητές μας»

«Επιβεβαιώσαμε τις δυνατότητές μας»
Ευτυχισμένος εμφανίστηκε στην κάμερα του ιταλικού «Sky» ο Άντζελο Αλέσιο, μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Σαχτάρ με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε τόνισε τη σημασία της νίκης, αλλά και της εμφάνισης της ομάδας του, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε, ενώ ευχήθηκε να αποφύγει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην επόμενη φάση.

Λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν τα λεγόμενα του Άντζελο Αλέσιο πριν το παιχνίδι με τη Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός τόνιζε πως οι «μπιανκονέρι» πηγαίνουν στην Ουκρανία για να νικήσουν και να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και δεν τους ενδιαφέρει να πάρουν τη… βολική ισοπαλία, με την οποία θα εξασφάλιζαν την πρόκριση. Τελικά, η «Γιούβε» έκανε πράξη τις… εξαγγελίες του Αλέσιο και κατάφερε να νικήσει με 1-0, παίρνοντας εκτός από την πρόκριση και την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέσιο ήταν ευτυχισμένος. «Νικήσαμε, προκριθήκαμε, βγήκαμε πρώτοι. Τι περισσότερο να ζητήσω για να είμαι ευτυχισμένος;» αναρωτήθηκε ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε. «Πήραμε μια σπουδαία, όσο και δύσκολη νίκη. Ξέραμε πως έπρεπε να μπλοκάρουμε τους μέσους της Σαχτάρ, ώστε να τους καταστρέψουμε την οργάνωση του παιχνιδιού. Το καταφέραμε παίζοντας σωστά και το αποτέλεσμα φάνηκε», πρόσθεσε ο Αλέσιο.

Η «Γιούβε» έδειξε πως μπορεί να σταθεί επάξια σε υψηλό επίπεδο. «Συνειδητοποιήσαμε τις δυνατότητές μας μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι. Σήμερα απλά επιβεβαιώσαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Από εδώ και μπρος θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Ήδη από την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφει ο Κόντε στον πάγκο, κάτι που θα έχει θετική επίδραση στους παίκτες. Τα καλύτερα έρχονται», σημείωσε ο Ιταλός.

Ποιον αντίπαλο θα θέλατε στην επόμενη φάση; «Όποια και αν έρθει είναι το ίδιο. Ως πρώτοι, θα ήθελα να αποφύγουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, που κατετάγη δεύτερη. Οι υπόλοιπες είναι το ίδιο δύσκολες», απάντησε ο Άντζελο Αλέσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: