Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Καραγκούνης: «Ανεβάζουν την ψυχολογία τέτοια ματς»

Καραγκούνης: «Ανεβάζουν την ψυχολογία τέτοια ματς»
Παρά την ήττα του Παναθηναϊκού (3-1) στην Τότεναμ, οι «πράσινοι» έπαιξαν πολύ καλά και σύμφωνα με τον Γιώργο Καραγκούνη που παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», τέτοιες εμφανίσεις ανεβάζουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

«Εδώ μέσα κανείς δεν κερδίζει εύκολα την Τότεναμ. Η ομάδα ήταν άτυχη αλλά έδειξε προσωπικότητα που δεν έδειχνε λίγο καιρό πριν…».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ατύχησε σε δύο ευκαιρίες που έκανε η Τότεναμ να φτάσει σε ισάριθμα γκολ και έτσι έχασε το ματς. Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να βάλει αυτός τα γκολ που χάθηκαν και να είναι αυτός μπροστά στο σκορ, αλλά ήταν άτυχος, κάτι που φάνηκε και στο δεύτερο γκολ που ήταν καθαρή ατυχία.

Έπαιζε απέναντι σε μια ομάδα και μια έδρα πολύ δυνατή, με έναν φορμαρισμένο αντίπαλο που συγκαταλέγεται στις 4 καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και ο Παναθηναϊκός έδειξε προσωπικότητα και χαρακτήρα, ενώ πριν λίγο καιρό είχε τόσα προβλήματα και έπαιζε πολύ άσχημα… Τι να πεις! Εδώ μέσα πάντως την Τότεναμ δεν την κερδίζει εύκολα κανείς.

Μπράβο και στα νέα παιδιά όπως ο Μαυρίας και ο Τριανταφυλλόπουλος που παίρνουν μεγάλες εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια, γιατί σε αυτούς θα στηριχτεί ο Παναθηναϊκός στο μέλλον. Ο κοσμος του ΠΑΟ ήταν πολύ ζεστός σήμερα. Ο Ρότσα ξέρει ποιος είναι ο Παναθηναϊκός για αυτό και οπουδήποτε παίζει, ζητάει την νίκη. Το 3-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

- Μετράει η εμφάνιση ενόψει ντέρμπι; Ο Διότι ο Παναθηναϊκός ξόδεψε όλες του τις δυνάμεις σήμερα…

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν θα μπορούσε να κρατήσει δυνάμεις για το ντέρμπι. Καλά έκανε σήμερα και τα έδωσε όλα. Εύχομαι η εικόνα η σημερινή να τους βοηθήσει για την συνέχεια διότι όπως είδαμε, υπάρχουν δυνατότητες. Τέτοια ματς ανεβάζουν την ψυχολογία παρά την ήττα με 3-1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: