Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γλύκος: «Θέμα συγκέντρωσης, αλλά και... τύχης»

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε σήμερα ο Παναγιώτης Γλύκος από τον εκπρόσωπο της εταιρίας "Οικοενέργεια", Λάζαρο Χανταβαρίδη και αναφέρθηκε τόσο στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Βέροια, στον τραυματισμό του, αλλά και το αυριανό ματς με το Λεβαδειακό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν επηρεάζει την χαρά του για το βραβείο ο τραυματισμός:

"Ο τραυματισμός δεν μετριάζει την χαρά για το βραβείο που άλλωστε είναι το πρώτο στην καριέρα μου. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός, θα μείνω μια εβδομάδα εκτός. Μια εβδομάδα δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι δεν χάνει ρυθμό πιστεύω".

Για το τι πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας για να ξεχωρίσει:

"Είναι θέμα συγκέντρωσης και θέλει λίγο τύχη. Ο τερματοφύλακας αν δεν έχει την τύχη με το μέρος του, δεν μπορεί να κάνει πολλά. Στη Βέροια είχα και την τύχη με το μέρος μου".

Για την εντυπωσιακή απούκρουση στο σουτ του Καλτσά που άλλαξε πορεία:

"Μέσα από την προπόνηση καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις φάσεις διαφορετικά. Και σε αυτή τη φάση ανταποκρίθηκα. Αυτή η απούκρουση φαίνεται πιο πολύ με το βραβείο που παίρνω. Και έπαιξε σημαντικό ρόλο".

Τέλος, για το ματς με τον Λεβαδειακό:

"Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρας μας. Θα παίξουμε για την νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι, και πιστεύω θα τα καταφέρουμε".








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: