Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Τώρα στόχος μας τα πλέι οφ»

Μπαρτζώκας: «Τώρα στόχος μας τα πλέι οφ»
Ο Ολυμπιακός πέτυχε εύκολη νίκη κόντρα στην Τσεντεβίτα στην Κροατία για την 9η αγωνιστική της Euroleague, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Top 16 από την προηγούμενη αγωνιστική, πλέον θέτει νέο στόχο που σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν είναι άλλος από την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», μάλιστα, τόνισε για άλλη μια φορά ότι όλα θα εξαρτηθούν από το ποια ομάδα θα είναι πιο φορμαρισμένη την κατάλληλη στιγμή, ενώ αναφέρθηκε και στο κακό ξεκίνημα των πρωταθλητών Ευρώπης.

«Για μας είναι η έκτη συνεχόμενη νίκη στην Euroleague και η τέταρτη εκτός έδρας. Είμαστε σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι σίγουρα καλό. Για την Τσεντεβίτα ήταν ένας τελικός και έτσι ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Αντιδράσαμε σωστά στη ζώνη του κόουτς Πέτροβιτς και φτάσαμε στη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που στα τελευταία λεπτά μας χειροκροτούσε συνεχώς.

Επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν 10 καλές ομάδες στην Euroleague και το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως οι τραυματισμοί ή η κατάσταση των ομάδων. Τώρα ο στόχος μας είναι να πάμε στα πλέι οφ κι αυτό κοιτάζουμε, όχι πιο μακριά»
, είπε ο κόουτς των Πειραιωτών ο οποίος στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του:

«Το κακό μας ξεκίνημα είναι θέμα συζήτησης και στην Ελλάδα. Μετά την πρεμιέρα με την Κάχα Λαμποράλ είχαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και κυρίως το δεύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό που ξέρετε καλά τι σημαίνει. Είχαμε δέκα κακές μέρες στην Euroleague κι αυτό είναι. Ηρεμήσαμε, συζητήσαμε και μη ξεχνάτε ότι αλλάξαμε κι έναν παίκτη.
Η διαφορά με το πρώτο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, ήταν ότι το παιχνίδι στο ΣΕΦ ήταν σαν τελικός για μας, είχαμε πίεση. Στο τέλος αντιδράσαμε σωστά, πήραμε τη νίκη και μετά δείξαμε την ποιότητά μας και το χαρακτήρα μας στα δυο επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: