Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

Μαρκόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»
Μπορεί ο Ηλυσιακός, προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ (Σάββατο 8/12), να έχει μόλις μία νίκη μέχρι τώρα, αυτό όμως δεν επιτρέπει στον Σούλη Μαρκόπουλο να εφησυχάσει.

Όπως τόνισε ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» για το ματς της ένατης αγωνιστικής, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ειδικά σε μία δυνατή έδρα όπως είναι αυτή των «κιτρινόμαυρων».

«Κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Το έχουν βιώσει από πολύ κοντά όλες οι ομάδες λίγο πολύ και για αυτό κι εμείς αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει και έμπειρους παίκτες, αλλά και παιδιά με ενθουσιασμό, ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μία έδρα που δεν είναι καθόλου εύκολη και απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει πολύ τη νίκη και δεν παρατά κανένα σχεδόν παιχνίδι. Αυτό έδειξε με την παρουσία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα», είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Θα υπάρχει και ένας νέος παίκτης στο ρόστερ του αντιπάλου και αυτό το γεγονός πάντα δημιουργεί προβληματισμό. Εμείς έχουμε έναν καλό ρυθμό, έχουμε κάνει μία σειρά νικηφόρων αγώνων, αλλά για να αποκτήσουν την σημασία που πρέπει όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα, πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, να κάνουμε αυτά που πρέπει και να κερδίσουμε. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Από την πλευρά των παικτών, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, σχολίασε για την επικείμενη αναμέτρηση: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και στα εκτός έδρας ματς. Ωστόσο πιστεύω ότι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο από τα τρία παιχνίδια εκτός έδρας. Όπως συμβαίνει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, θα είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό και ο ρυθμός έρχεται από την επίθεση. Χαίρομαι πολύ που θα συναντήσω τους πρώην μου συμπαίκτες τον Γιώργο Αποστολίδη και τον Δημήτρη Αράπη και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας πολύ όμορφος αγώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: