Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Μαύρο» το μέλλον του Παναθηναϊκού!!

«Μαύρο» το μέλλον του Παναθηναϊκού
Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί αποχώρησης προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στην ΚΑΕ, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο ή ακόμη και… «μαύρο».

Δεν είναι μόνο ο αποψινός αγώνας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, όσο η συνέχεια. Ακόμη και σε καλύτερους καιρούς για την ελληνική οικονομία ήταν αδύνατο να βρεθεί άνθρωπος για να επωμιστεί το βάρος μίας ζημιογόνας ΚΑΕ. Πόσω μάλλον τώρα… Με το μπάτζετ του Παναθηναϊκού να αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ και τα έσοδα να μην είναι καν το 1/5 (!), εφόσον οι μετοχές δοθούν-ελλείψει ενδιαφερόμενου-στον ήδη προβληματικό οικονομικά Ερασιτέχνη, η διάλυση της ομάδας είναι προ των πυλών, καθώς είναι αδύνατο να σηκώσει αυτό το οικονομικό βάρος.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εκφράζουν την ελπίδα να πρόκειται για ένα ξέσπασμα πάνω στην ένταση της στιγμής, με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τον Μάικ Μπατίστ και την οφειλή της ΚΑΕ προς την Εφορία. Εκτιμούν ότι αν το ξανασκεφτεί με «καθαρό» μυαλό κι όχι εν θερμώ, μπορεί να αλλάξει στάση. Άλλωστε προ ημερών σε δείπνο που παρέθεσε σε δημοσιογράφους έδωσε την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει πρόθεση να την… κάνει στην πρώτη ευκαιρία από την ΚΑΕ, αλλά με σχέδια και όραμα για το παρόν και το μέλλον.

Υπάρχουν κι άλλοι, ωστόσο, που εκτιμούν ότι αυτό το ρήγμα που δημιουργήθηκε στην οικογένεια, η οποία έχει στα χέρια της τις τύχες της ΚΑΕ εδώ και 25 χρόνια, δεν μπορεί να κλείσει.

Σημειωτέον πως όλα τα προηγούμενα χρόνια η χρηματοδότηση της ομάδας γινόταν από το ενιαίο «πορτοφόλι» της οικογένειας (μέσω της φαρμακευτικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ) κι όχι από συγκεκριμένα πρόσωπα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: