Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανοί δεν είναι;

Γερμανοί δεν είναι;
Η Λεβάντε ήθελε τη νίκη κόντρα στο Αννόβερο για να τερματίσει στην πρώτη θέση του 12ου ομίλου, γύρισε το ματς από το 0-2, αλλά η ισοπαλία στο τέλος (2-2) ευνόησε τους Γερμανούς, επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε πει κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ!

Στο άλλο ματς, η Χέλσινγκμποργκ έπαιξε για την… τιμή της, επικρατώντας εκτός έδρας της Τβέντε με σκορ 3-1.

Βασικός ξεκίνησε ο Νίκος Καράμπελας στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια».

Λεβάντε-Αννόβερο 2-2

Το Αννόβερο βολευόταν και με την ισοπαλία για την πρωτιά του ομίλου, από τη στιγμή που είχε νικήσει στον πρώτο γύρο. Ωστόσο αυτό, κάθε άλλο παρά έκανε τη γερμανική ομάδα να μπει συντηρητικά στο ματς, με τον Στιντλ να της δίνει το προβάδισμα στο 18ο λεπτό και τον Για Κόναν να κάνει δύο τα τέρματα της, έξι λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο και τον Άνχελ να μειώνει στο 49’. Στη συνέχεια είχαν αρκετές ευκαιρίες για να κάνουν την ολική ανατροπή, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 2-2 με το γκολ του Ιμπόρα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τβέντε-Χέλσινγκμποργκ 1-3

Το συγκεκριμένο ματς ήταν… αναγκαστικό, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν αποκλειστεί ήδη. Η Τβέντε το είχε πάρει «αψήφιστα», με την Χέλσινγκμποργκ από την άλλη να δείχνει διατεθειμένη να σώσει την… τιμή της, ως τελευταία του ομίλου. Έτσι, οι Σουηδοί ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με τον Ντούρτζιτς να τους βάζει μπροστά στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ ακριβώς ένα τέταρτο (21’) αργότερα ο Μπεντόγια έκανε το 2-0, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο νικητής αν είχε κριθεί στα πρώτα 45 λεπτά, στο δεύτερο μέρος «κλείδωσε», καθώς ο Σόρουμ στο 67’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για τη Χέλσινγκμποργκ. Οι Ολλανδοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 74’ με τον Τάντιτς, με το 3-1 να είναι το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 12ου ομίλου:

Λεβάντε-Αννόβερο 2-2
(49’ Άνχελ, 90+4’ Ιμπόρα-18’ Στιντλ, 26’ Για Κόναν)

Τβέντε-Χέλσινγκμποργκ 1-3
(74’ Τάντιτς-6’ Ντούρτζιτς, 21’ Μπεντόγια, 67’ Σόρουμ)

Βαθμολογία:

Αννόβερο 12 (11-8)
Λεβάντε 11 (10-5)
Χέλσινγκμποργκ 4 (9-12)
Τβέντε 4 (5-10)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: