Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δριμεία κριτική κατά του Μάκη Χάβου άσκησε με ανακοίνωση της η «Θύρα 4»

Δριμεία κριτική κατά του Μάκη Χάβου άσκησε με ανακοίνωση της η «Θύρα 4», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ήρθε η ώρα να πάρει η διοίκηση κάποιες αποφάσεις γιατί το αστείο παρατράβηξε»…
«Το αστείο παρατράβηξε»
Αναλυτικά:
«Ακόμα μία ντροπιαστική ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ αφού χάσαμε με 3-0 από την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε καλά ότι στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι στα play off αν σοβαρευτούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρει η διοίκηση κάποιες αποφάσεις γιατί το αστείο παρατράβηξε.
Στο κοντινό παρελθόν, είδαμε παίκτη του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με μπουκάλι νερού μέσα στο σορτσάκι του, είδαμε τους παίκτες μας που είναι στο όριο με κίτρινες κάρτες να μην δέχονται μία κάρτα στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, είδαμε να χάνουμε από μία τελειωμένη ομάδα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τις ίδιες στημένες φάσεις και στο τελευταίο ματς είδαμε τον προπονητή μας να παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος ένα σύστημα με 3 αμυντικούς και 6 παίκτες στο κέντρο. Δεν μιλάμε για υποκειμενικά πράγματα που ο καθένας έχει και διαφορετική γνώμη, μιλάμε για συμβάντα που δεν γίνονται πουθενά.
Δεν είμαστε γνώστες του ποδοσφαίρου, ούτε ειδήμονες. Μεγάλη ευθύνη έχουν σίγουρα και οι καλομαθημένοι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει τόσες φορές από αυτή την ΑΕΚ. Αλλά το να πειραματίζεται ο προπονητής τόσο πολύ σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και να παρατάσσεται η ομάδα λες και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα είναι αδιανόητο και έχει φοβερά αρνητικές επιπτώσεις στο πρεστίζ του συλλόγου.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή που θα κάνει τα βασικά (δηλαδή θα έχει το σεβασμό των παικτών, θα υπάρχει πειθαρχία, θα μελετάμε τον αντίπαλο και δεν θα αγωνιζόμαστε με μπουκάλια νερού μέσα στο σορτσάκι μας) και από εκεί και πέρα θα έχει τις προδιαγραφές να περάσει τη φιλοσοφία του. Όποια και αν είναι αυτή, επιθετική, αμυντική, με νέους παίκτες, με έμπειρους παίκτες, με αντεπιθέσεις, με κατοχή μπάλας.
Πιστεύουμε ότι η διοίκηση έμαθε από τα φετινά τεράστια λάθη της και θα κλείσει άμεσα τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Αυτό το θέμα δεν χωράει καμία άλλη αναβολή. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τούμπα την προσεχή Τετάρτη και ελπίζουμε αυτή τη φορά να δούμε το σοβαρό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και όχι την τραγωδία του ΟΑΚΑ. Ακόμα δεν χάθηκε τίποτα, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να τερματίσουμε πρώτοι και πρέπει να τις κυνηγήσουμε. Με νίκη την Τετάρτη, μπαίνουμε ξανά στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: