Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Βγαίνουν τα μαχαίρια» στη ΦΙΦΑ!!

Ο Ταϊλανδός Βοράβι Μακούντι, ο οποίος είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, δήλωσε σήμερα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην προέδρου της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Τρίσμαν, για τις καταγγελίες του τελευταίου περί δωροδοκίας. Ο Βοράβι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Μπανγκόκ ότι ανέθεσε σε νομική φίρμα από τη Βρετανία να χειριστεί τη μήνυσή του εναντίον του Τρίσμαν.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τρίσμαν έδωσε κατάθεση στη Βουλή, στη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι ο Βοράβι απαίτησε τηλεπτικά δικαίωματα για ένα προτεινόμενο φιλικό ανάμεσα στις εθνικές ομάδες Αγγλίας και Ταϊλάνδης ως αντάλλαγμα για να δώσει την ψήφο του στην Αγγλία, η οποία διεκδικούσε την διοργάνωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.
«Ο ισχυρισμός είναι ανοησία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βοράβι και πρόσθεσε: «Θέλω να φέρω αυτήν την υπόθεση στο δικαστήριο για να καθαρίσω το όνομά μου για χάρη της οικογένειάς μου».
Ο Βοράβι διέψευσε ακόμη ότι δεν είναι πια επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ταϊλάνδη, λέγοντας πως είναι ακόμη «ενεργός πρόεδρος», αφού δεν έχει γίνει κάποια ψηφοφορία για την αντικατάστασή του.
Να σημειωθεί ότι στις 1 & 2 Ιουνίου διεξάγονται εκλογές στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την ανάδειξη νέου Προέδρου, με τον νυν Πρόεδρο Ζεπ Μπλάτερ να είναι υποψήφιος και φαβορί για την επανεκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: