Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ψηφοφορία για τον MVP του ΠΑΟΚ!!


 Τα τελευταία δυο χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της περιόδου και αυτό κάνει και φέτος με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και αναφέρει τον τρόπο που θα αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί ψηφοφορία για την ανάδειξη του ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ (MVP) της χρονιάς.
Τριάντα (30) τυχεροί από αυτούς που θα ψηφίσουν θα κερδίσουν:

    10 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν (2011-2012) στη Θύρα 4 ή 7 του γηπέδου της Τούμπας
    10 φανέλες του MVP με την υπογραφή του και
    10 συλλεκτικές κασετίνες «ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ»

Τα δώρα της κλήρωσης είναι μία προσφορά του Επίσημου Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «Pepsico ΗΒΗ Α.Β.Ε.»
Στείλτε Τ Ω Ρ Α ΠΑΟΚ (κενό) όνομα παίκτη (κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο «54991» και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 30 τυχερούς.
Όσα περισσότερα μηνύματα στείλουν οι φίλαθλοι, τόσο αυξάνουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν στην κλήρωση. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την αποστολή των SMS θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας.
ΨΗΦΙΣΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΟΝ MVP TOY ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2010-11
ΣΤΕΙΛΤΕ: ΠΑΟΚ (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΤΟ «54991»
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στο τελευταίο παιχνίδι των play offs Super League ΟΠΑΠ 2011, που θα δώσει η ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες που έχουν αποστείλει μήνυμα και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (www.paokfc.gr). Οι 10 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012, οι επόμενοι 10 από μία φανέλα του MVP με την υπογραφή του και οι υπόλοιποι 10 από μία συλλεκτική κασετίνα «ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: