Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Δεν πωλείται ο Φορτούνης»

Τα σενάρια που ακούγονται για τον Κώστα Φορτούνη του Αστέρα και τον Ολυμπιακό ολοένα και πληθαίνουν. Ο νεαρός άσος έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, όμως, παρά τα δημοσιεύματα που τον «ντύνουν» στα «ερυθρόλευκα», στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει επιθυμία για διαπραγμάτευση.

Η επιθυμία του παίκτη για μεταγραφή είναι δεδομένη, καθώς έχει φροντίσει με συχνές δηλώσεις του να καταστήσει σαφές πως θέλει πολύ την επιστροφή του στον Πειραιά.

Δεν φαίνεται να είναι ίδια όμως και η επιθυμία των διοικούντων την αρκαδική ομάδα. Πιο συγκεκριμένα εκτός από το ότι ακόμα δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν φαίνεται να υπάρχει και διάθεση για πώληση. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε πρόσφατα ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος σε δηλώσεις του.

«Δεν υπάρχει πρόταση άρα πως θα υπάρχει συμφωνία; Τίποτα δεν άλλαξε, εμείς δεν πουλάμε τον Φορτούνη. Ούτε για 300, ούτε για 400, ούτε για 500 χιλιάδες ευρώ», είναι τα όσα συνεχίζει να υποστηρίζει η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης.

Πάντως και ο παίκτης μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του καμία επίσημη πρόταση, ενώ από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται στη Σλοβακία, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: