Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Βάλλας: «Θα τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία»


Vallas

Ο αμυντικός της Ξάνθης, Σπύρος Βάλλας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του, η οποία προκρίθηκε στους «16″ του Κυπέλλου, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.
Ο Βάλλας, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» :
Για τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην ΑΕ Ποντίων: «Ήταν ένας αγώνας στον οποίο έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι διότι αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Πήραμε δίκαια τη νίκη και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».
Για το πρωτάθλημα: «Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής, φάνηκαν από την αρχή τα στοιχεία της ομάδας. Μετά τις γιορτές αντιμετωπίζουμε δύσκολους αντιπάλους και δεν μπορούμε να κάνουμε μακρινές σκέψεις. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι πλέον και πιστεύω πως θα τερματίσουμε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα».
«Είχαμε υπομονή γιατί όλοι οι παίκτες πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και στο δυναμικό που έχουμε. Είμαστε μία καινούργια ομάδα που θα χρειαστεί χρόνος για να μάθουμε τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη συνέχεια και να πάρουμε τους βαθμούς που μας έλειψαν στον πρώτο γύρο».
Για το αν η διακοπή λόγω εορτών μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, η οποία έχει βρει καλό ρυθμό: «Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και θα επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με όρεξη για διάκριση».
Για την χρησιμοποίηση νεαρών Ελλήνων παικτών από τον προπονητή: «Είναι καλό που ο προπονητής επενδύει σε Έλληνες παίκτες. Νομίζω πως αυτός είναι ο πιο σωστός δρόμος. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύω πως έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές στη χώρα μας. Οι ομάδες πρέπει να παρέχουν ότι χρειάζεται για να αναδειχθεί ένας νέος ποδοσφαιριστής».
Για τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη: «Ο Ουζουνίδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας. Δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό είναι πολύ θετικό».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: