Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση στο παρά 3`!!

Η Παναχαϊκή έχασε-πολλές-ευκαιρίες και την... πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο ΟΦΗ με γκολ του Σόουζα στο 117` της παράτασης νίκησε με 1-0 και πήρε αυτός το εισιτήριο.

Πρόκριση στο παρά 3`!

Καλύτερη η Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή ήταν η ομάδα που μπήκε πολύ καλά στο ματς. Οι Πατρινοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο σε σχέση με τον ΟΦΗ. Αναπτύσσονταν αρκετά καλά και έβγαλαν αρκετές φάσεις για γκολ, όπως τα σουτ του Φουρτάδο στο 12ο και στο 41ο λεπτό. Η ομάδα του Φυντάνη έκανε ένα αρκετά καλό πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρίες και εδικαιούτο ένα γκολ.
Τι έγινε στην επανάληψη
Ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς στο Β' μέρος. Μάλιστα στο 46' ο Καμπάνταης είχε την δυνατότητα να σκοράρει, όμως ο Ανδρούτσος έκανε μία εκπληκτική απόκρουση στο σουτ του. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα, όμως η Παναχαϊκή συνέχιζε να έχει καλύτερη εικόνα.
Στο 59' Ο Ατματζίδης έκανε το γύρισμα με τον Σόουζα να βγάζει μακριά την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή. Ακολούθως όμως οι παίκτες του Αναστόπουλου είχαν δύο πολύ καλές στιγμές.
Η μία στο 71' όπου ο Λαμπρόπουλος έσωσε την Παναχαϊκή βγάζοντας την μπάλα πριν περάσει την γραμμή μετά από λάθος η έξοδος του Ανδρούτσου. Η άλλη ήταν στο 72'. Η κεφαλιά του Γεωργίου έφυγε άουτ με τον παίκτη του ΟΦΗ να σηκώνεται ανενόχλητος.
Η ομάδα του Φυντάνη από την μεριά της όμως έχασε τεράστια ευκαιρία στο 75'. Ο Φουρτάδο έκανε το πλασέ, ο Βεζυρίδης είπε... όχι και ο επερχόμενος Ατματζίδης δεν μπόρεσε να κάνει το ιδανικό τελείωμα για να βρει δίχτυα από πολύ κοντά. Στην συνέχεια παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες το ματς έληξε 0-0.
Ανώτερη και στην παράταση...
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι του ΟΦΗ και στην παράσταση. Παρά την κούρασή τους και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έβγαλαν πάθος και διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και απώλεσαν εκ νέου αρκετές ευκαιρίες.
Η πιο χαρακτηριστική ήταν αυτή του Ντίνα στο 99', που βρέθηκε απέναντι στον Βεζυρίδη και πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 110' δε ο Γαλανόπουλος έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Χλωρού!
Είχε τον τρόπο του ο ΟΦΗ!
Στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις συνέχεια ευκαιρίες το... πληρώνεις. Έτσι έγινε και με την Παναχαϊκή. Ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 117'. Ο Σόουζα ήταν εκείνος που... νίκησε τον Ανδρούτσο με σουτ. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή των Πατρινών και σκόραρε.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην φάση του γκολ φέρει η άμυνα των γηπεδούχων που αδράνησε αφήνοντας τον παίκτη των Κρητικών μόνο του... Έτσι με αυτό το γκολ ο ΟΦΗ πήρε το πολύτιμο... εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: