Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί θες να ...μείνεις, πού το πας;

Όλο και περισσότεροι διαιτητές σκέφτονται τον τελευταίο καιρό να τα βροντήξουν, αφού βλέπουν πως κάθε χρόνο τα πράγματα χειροτερεύουν με τη βία και ότι βρίσκονται εκτεθειμένοι σε κινδύνους τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδων.

Γιατί θες να ...μείνεις, πού το πας;
Ο μόνος που δείχνει τόσο… κολλημένος με την επιστροφή του και την παραμονή του φαίνεται να είναι ο Καλόπουλος. Όχι μόνο δεν τον ταρακούνησαν τα γεγονότα της Κατερίνης, αλλά δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει κι άλλο. Έχει… μουλαρώσει, όπως λέει κι ο λαός.
Ο Καλόπουλος, όμως, θα έπρεπε να σκεφτεί λίγο παραπάνω και να φροντίσει πάνω απ’ όλα για το δικό του καλό και την δική του ασφάλεια. Όπως, βέβαια, θα έπρεπε και οι άνθρωποι της ΕΠΟ ή της ΚΕΔ να του εξηγήσουν ακόμα πιο πολύ τι συμβαίνει και τι κατάσταση έχει δημιουργηθεί σε βάρος του μετά απ’ όσα γίνανε τους προηγούμενους μήνες και από το κλίμα που συνεχίζει να καλλιεργείται.
Εδώ, δηλαδή, δεν χωρούν... μανιάτικα. Σήκω φύγε, άνθρωπέ μου, να βρεις την ησυχία σου, για να μην πάρεις και κανέναν άλλον στο λαιμό σου.
Ο χώρος του ποδοσφαίρου, άλλωστε, μαστίζεται από φαινόμενα τυφλής βίας, είτε με αφορμή είτε όχι. Κάθε μορφή βίας, όμως, είναι απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Κι από την στιγμή που κανένας αρμόδιος φορέας δεν μπορεί να περιορίσει ή να σταματήσει τους χουλιγκανισμούς, γι’ αυτό και ο καθένας θα πρέπει να πάρει μόνος του κάποιες αποφάσεις.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: