Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς άγχος για το… De javu!!


aris pao goal

Με …οδηγό την πρόκριση του 2005 θα επιδιώξει σήμερα απέναντι στον Άρη την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ο Πανθρακικός.
Η ακριτική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον τεχνικό της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, να «διαβάζει» με τους παίκτες του τον αντίπαλο μέσα από στιγμιότυπα αγώνων, εστιάζοντας στα αδύναμα σημασία του Άρη και υπογραμμίζοντας παράλληλα τι πρέπει να προσέξουν. «Πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι, δεν χρειάζεται άγχος. Όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το πιστέψετε…», είναι κάποια από τα λόγια του έλληνα προπονητή στους παίκτες του.
Στη συνέχεια ανακοίνωσε την 20άδα, την οποία απαρτίζουν οι: Σουλτανίδης, Σίμωσης, Πόνσε, Κοντογουλίδης, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Χρήστου, Σικαλιάς, Ταΐρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Λιαπάκης, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Μουνάφο, Μπαλού και Γωνιάδης. Αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Κουτσόπουλος και Βλάχος.
Σε ότι αφορά τον σχηματισμό, ο Πανθρακικός αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1, με το δίλλημα του Παντελίδη να ακούει στα ονόματα των Σουλτανίδη, Κουτσόπουλου για την κορυφή της επίθεσης, με τον δεύτερο πάντως να κερδίζει έδαφος.
Η προϊστορία
Το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Πανθρακικό είναι το έκτο στην ιστορία που οι δύο ομάδες «μονομαχούν». Η αρχή έγινε το 2005, στο επεισοδιακό παιχνίδι Κυπέλλου, στο οποίο οι θρακιώτες «πέταξαν» έξω τον Άρη κερδίζοντας 2-1. Έπειτα, ακολούθησαν τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, για την Super League. Τα δύο που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή, ο Άρης μετράει ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μία νίκη και μία ήττα.
Αναλυτικά η προϊστορία:
07/02/10 (Α) Άρης – Πανθρακικός 0-2
(Παπουλής, Ρομπέρ)
03/10/09 (Α) Πανθρακικός – Άρης 1-1
(Φαγιάρδο/Φλάβιο)
26/04/09 (Α) Άρης – Πανθρακικός 3-2
(Πρίτας, Κάμπορα (2)/ Πόνσε, Γήτας)
21/12/08 (Α) Πανθρακικός – Άρης 0-0
01/09/05 (ΚΥΠ) Πανθρακικός – Άρης 2-1
(Σουάνης, Μουρατίδης/Κάσερες)


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: