Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σκίμπε και με… βούλα!


Προπονητής της Εθνικής είναι κι επίσημα ο Μίχαελ Σκίμπε. Το ΔΣ της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψή του. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του.

Σκίμπε και με… βούλα

Το ΔΣ της ΕΠΟ στη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε τη συμφωνία με τον Γερμανό τεχνικό. Αυτή προβλέπει διετές συμβόλαιο με 560.000 ευρώ το χρόνο, καθώς και μπόνους πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ύψους 500.000 ευρώ. Τον Σκίμπε θα πλαισιώσει ένας συνεργάτης του με συμβόλαιο 70.000 ευρώ, αλλά και ο Κώστας Τσάνας που θα εισπράττει 5.000 ευρώ το μήνα.

Ο νέος προπονητής της Εθνικής αναμένεται στην Αθήνα σήμερα, αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του και πιθανότατα την Τετάρτη θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του. Ντεμπούτο θα κάνει στο εκτός έδρας φιλικό με το Λουξεμβούργο στις 13 Νοεμβρίου.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ελήφθησαν μεταξύ άλλων οι εξής αποφάσεις:

Να ανανεωθούν μέχρι τον Ιούνιο 2016 οι συμβάσεις του προπονητή της Εθνικής Παίδων Βασίλη Γεωργόπουλου, του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Σάλας και Άμμου Στέφανου Σοϊλεμέ, του γυμναστή της Εθνικής Γυναικών Δημήτρη Μπατσίλα και του προπονητή τερματοφυλάκων Στέφανου Αϊβαλιώτη.

Να εξουσιοδοτηθεί η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων έτσι ώστε να επιλέξει, από τον κατάλογο που αναμένεται να αποστείλει ο Άρειος Πάγος, τους τακτικούς δικαστές που θα στελεχώσουν το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Να επικυρώσει την από 27/10 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων που αποφάσισε την ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων στον OTE TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: