Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Λάμπρου: «Στην ομάδα της καρδιάς μου»

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε λίγο πριν κλείσει τα 18, στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο Λάζαρος Λάμπρου, χαρακτηρίζοντας το, ως το καλύτερο που του έχει συμβεί.

Λάμπρου: «Στην ομάδα της καρδιάς μου»
Απέναντι στον Λεβαδειακό, στο χθεσινό ματς κυπέλλου, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Λάζαρος Λάμπρου, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της «Guardian», με τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον κόσμο που έχουν γεννηθεί το 1997.

Λίγο πριν κλείσει τα 18, ο ποδοσφαιριστής από την Κατερίνη, πέρασε αλλαγή στη θέση του Κλωναρίδη, σε μια στιγμή που δήλωσε πως θα του μείνει χαραγμένη για πάντα, αφού ήρθε με την ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής

Για το ντεμπούτο του: «Νιώθω ευτυχισμένος καθώς ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν μια ανάμνηση που θα τη θυμάμαι για πάντα. Ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Από μικρό παιδί παίζω ποδόσφαιρο για να ζήσω στιγμές σαν και αυτή. Ήταν η πρώτη και εύχομαι να έρθουν ακόμα περισσότερες στιγμές. Και έγινε αυτό στην ομάδα της καρδιάς μου».

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Παίξαμε όπως έπρεπε. Δημιουργήσαμε γιατί ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι. Από εκεί και πέρα ήρθαν τα γκολ».

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Η ψυχολογία μας είναι καλή και νομίζω πως θα τα πάμε καλά».
Για τη συνέχεια και αν το ξεκίνημα του δίνει κίνητρο: «Ναι εννοείται. Τώρα κάτω το κεφάλι και πολλή δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να παίξω
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: