Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τρίτωσε το κακό για Τσόρι!!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο ματς με τον Πλατανιά και μπαίνει στα… πιτς για τρίτη φορά φέτος!

Τρίτωσε το κακό για Τσόρι
Κάποιος τον έχει… ματιάσει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι έχοντας κλείσει τα 34 χρόνια, οι τραυματισμοί είναι πιο συχνοί. Το σίγουρο είναι ότι και αυτός και ο Ολυμπιακός θα εύχονται να ισχύσει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός ότι: «τρίτωσε το κακό»!
Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Ο Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκη» και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Και αυτή είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στα «πιτς» από το ξεκίνημα της σεζόν, στερώντας από τον Μάρκο Σίλβα ένα μεγάλο «όπλο». Οι τραυματισμοί αφενός τον έχουν… αναγκάσει σε μικρή έως τώρα συμμετοχή στο εντυπωσιακό ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων», αφετέρου δεν τον αφήνουν να βρει ρυθμό.

Η αρχή έγινε στο προτελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ την 1η Αυγούστου. Ο Αργεντινός δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά στο γόνατο και αντικαταστάθηκε αμέσως. Η εκτίμηση ήταν ότι θα έχανε τις προπονήσεις μιας εβδομάδας, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Εκτός από τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας, έχασε και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με τον Πανιώνιο. Επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στις 29 Αυγούστου, αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 33 λεπτά.

Ακολούθησε το διάστημα της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο οποίο ο 34χρονος μέσος έκανε πιο εντατικές προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ξεκίνησε βασικός στο ματς με τον Πλατανιά στις 12 Σεπτεμβρίου (έπαιξε 65 λεπτά και πέτυχε ένα γκολ) και τέσσερις μέρες αργότερα, παίρνει φανέλα βασικού στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου. Αγωνίζεται για 60 λεπτά, αλλά παθαίνει θλάση στον τετρακέφαλο και μένει εκτός δράσης για άλλες δύο εβδομάδες.

Έτσι, έχασε τα ματς με SKODA Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα και μπαίνει, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, στην αποστολή για την αναμέτρηση του Λονδίνου με την Άρσεναλ στις 29 Σεπτεμβρίου. Στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μένει στον πάγκο και στη συνέχεια ξεκινάει βασικός σε αυτό με την ΑΕΚ, κόντρα στην οποία αγωνίζεται 76 λεπτά. Στο παιχνίδι με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ μπαίνει ως αλλαγή στα τελευταία 18 λεπτά, κάτι ανάλογο συνέβη και στο επόμενο με τον Ατρόμητο (αλλαγή στο 78’), για να έρθει ο νέος τραυματισμός στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου, ο «Τσόρι» θα χάσει τα παιχνίδια με Βέροια και Ηρακλή για τη Σούπερ Λίγκα και αυτό με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 21 Νοεμβρίου. Ένα ευχέλαιο για τον Αργεντινό και γρήγορα μάλιστα…

Ο «Τσόρι» με αριθμούς τη φετινή σεζόν

Σούπερ Λίγκα: 4 συμμετοχές (2 βασικός) / 1 γκολ / 2 ασίστ – 186 λεπτά

Τσάμπιονς Λιγκ: 2 συμμετοχές (1 βασικός) – 78 λεπτά

Κύπελλο: 1 συμμετοχή (1 βασικός) – 78 λεπτά
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: