Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η κορυφαία ενδεκάδα του Φάμπρεγας!! (pic)

Πόσους παίκτες της Τσέλσι έχει συμπεριλάβει στην κορυφαία του ενδεκάδα (με εν ενεργεία παίκτες) ο Σεσκ Φάμπρεγας; Πόσους πρώην συμπαίκτες; Δείτε τις επιλογές του!

Η κορυφαία ενδεκάδα του Φάμπρεγας (pic)
Αν μη τι άλλο παρουσιάζει ενδιαφέρον όταν κάποιος παίκτης αποφασίζει να φτιάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Είτε λόγω των επιλογών που κάνει, είτε αυτών που δεν κάνει...

Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι ο τελευταίος που κλήθηκε να περάσει αυτή τη «δοκιμασία» (με εν ενεργεία ποδοσφαιριστές) και σχημάτισε το... δικό του 4-3-3, με τον ίδιο φυσικά να 'ναι παρών!

Κάτω από την εστία τοποθέτησε τον Κουρτουά (συμπαίκτης του), δεξί μπακ έβαλε τον Αθπιλικουέτα (συμπαίκτης του εξίσου στην Τσέλσι), αριστερό τον Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου) και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Μαρκίνιος και Πικέ!

Στην τριάδα του άξονα -πέραν του εαυτού του- έχει επιλέξει τους Πογκμπά (Γιουβέντους) και Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ στην επίθεση πέραν του... δικού του Αζάρ, έχει τους Λιονέλ Μέσι και Σουάρες, με τον Αργεντινό να 'χει συνεργαστεί και στην Μπαρτσελόνα (όχι ότι φυσικά αν δεν είχαν, δεν θα τον είχε μέσα στην κορυφαία ενδεκάδα...).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: