Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ραϊόλα: «Πάνω από 90 εκ. το κόστος για Πογκμπά»

Περισσότερα από 90 εκ. ευρώ θα πρέπει να ξοδέψει ο σύλλογος που θα θελήσει να κάνει παίκτη του τον Πογκμπά σύμφωνα με τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος βλέπει μια πιθανή κρούση στον παίκτη από τη Μπαρτσελόνα.

Ραϊόλα: «Πάνω από 90 εκ. το κόστος για Πογκμπά»

Ο Ιταλός ατζέντης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, δεν απέκλεισε το σενάριο, η Μπαρτσελόνα να χτυπήσει και πάλι, όπως είχε κάνει το καλοκαίρι, την πόρτα της Γιουβέντους για την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή, αν και δεν προβλέπει να συμβεί κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Έτσι ο Ραϊόλα, έδωσε τροφή στις φήμες που θέλουν τον Πογκμπά να συνεχίζει την καριέρα του στη Λα Λίγκα, παρόλο που για να συμβεί αυτό, η ομάδα που θα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του παίκτη, θεωρεί ότι η μεταγραφή του Πογκμπά δεν θα κοστίσει λιγότερο από 90 εκ. ευρώ, ποσό που μπορούν να δώσουν συγκεκριμένες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Άλλωστε το καλοκαίρι η Γιουβέντους, είπε «όχι» σε πρόταση της Μπαρτσελόνα της τάξεως των 80 εκ. ευρώ, πράγμα που φανερώνει που θα πάει το κόστος της πώλησης του παίκτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: