Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η πίτσα του Ρανιέρι!! (video)

Ως Ιταλός που σέβεται τον εαυτό του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατέφυγε στην παραδοσιακή κουζίνα της πατρίδας του για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει φέτος στη Λέστερ.

Η πίτσα του Ρανιέρι (video)
Με 19 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές και στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Premier League, η Λέστερ θα μπορούσε να παρομοιαστεί με «καλοκουρδισμένη μηχανή» ή κάτι τέτοιο.

Μιλώντας για την ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τις εντυπώσεις στην Αγγλία, ο τεχνικός της Κλαούντιο Ρανιέρι προτίμησε άλλου τύπου παρομοίωση αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή κουζίνα της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό προπονητή, λοιπόν, η ομάδα του μοιάζει με… πίτσα!

«Αυτό που κάνουμε εδώ είναι κάτι σαν πίτσα. Χρειαζόμαστε τα κατάλληλα υλικά για να πετύχεις. Το βασικό συστατικό είναι το ομαδικό πνεύμα. Το δεύτερο είναι οι παίκτες να περνάνε καλά στις προπονήσεις. Να δουλεύουν σκληρά, αλλά να το διασκεδάζουν κιόλας», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Ρανιέρι, ο οποίος πρόσθεσε πως για να πετύχει η… συνταγή χρειάζεται και τύχη, όπως κάθε φαγητό θέλει το αλάτι του.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο των οπαδών, ο Ιταλός ήταν γλαφυρός: «Οι οπαδοί είναι η τομάτα. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει πίτσα».

Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση την περίοδο που είχε τις τύχες της Εθνικής στα χέρια του, ένας θεός ξέρει τι απαίσιο φαγητό θα… ξεφούρνιζε!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: