Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

"Ο Μάρκο είναι …knipser"! Τι είναι αυτό;

Πώς χαρακτήρισε τον Πάντελιτς ο Γιάννης Τοπαλίδης και γιατί είπε ότι μοιάζει με τον Γκέκα.
"Ο Μάρκο είναι …knipser"! Τι είναι αυτό;
"Ο Πάντελιτς είναι αυτό που οι Γερμανοί λένε ...knipser", δηλώνει ο Γιάννης Τοπαλίδης στη "SportDay" για τον Μάρκο Πάντελιτς και εξηγεί περισσότερο...
"Είναι, δηλαδή, ο φορ της μίας επαφής, αυτός που ακουμπάει τη μπάλα μια φορά και τη στέλνει κατευθείαν στα αντίπαλα δίχτυα".
Όσο για το μεγάλο ατού του 33χρονου άσου; "Το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι μεγάλος γκολτζής. Το μειονέκτημά του -και γενικότερα το μειονέκτημα αυτής της κατηγορίας επιθετικών- είναι το γεγονός ότι πιο πολύ θα πρέπει να παίζει η ομάδα γι' αυτούς και λιγότερο αυτοί για την ομάδα.
Είναι, δηλαδή, ο φορ που θα πρέπει να περιμένει την καλή μπαλιά για να απειλήσει. Σε αυτό το πράγμα, όμως (της τελικής προσπάθειας), είναι ασυναγώνιστος. Παίκτης παρόμοιου στυλ και ικανότητας στην τελική προσπάθεια είναι ο Γκέκας".
Αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού που του ταιριάζει καλύτερα, είπε: "Τέτοιου στυλ παίκτες αποδίδουν καλύτερα όταν η ομάδα τους έχει τον έλεγχο ενός ματς και κλείνει τον αντίπαλο στα καρέ. Αντίθετα, δεν μπορούν να αποδώσουν εξίσου καλά όταν η ομάδα τους έχει παθητικό ρόλο και κοιτάει να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: