Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Τρέφω σεβασμό για τον Άρη»


tennes

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, που στο παρελθόν πέρασε και από τον πάγκο του Άρη, Μπάμπης Τεννές, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για το κυριακάτικο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και την πορεία της αγρινιώτικης ομάδας στη φετινή Σούπερ Λίγκα:
Για το νικηφόρο αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε:
«Είχαμε τεράστιο άγχος στο τελευταίο ημίωρο, αλλά τελικά κρατήσαμε τη νίκη, που είναι σημαντική για μας. Η συγκομιδή μας ως τώρα πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή και αυτό θα φανεί όταν φτάσουμε στην ισορροπία αγώνων για όλες τις ομάδες».
Για την εικόνα που έχει για το πρωτάθλημα, με την προσθήκη της Δίξας και του Λεβαδειακού, είπε:
«Οι δύο ομάδες που μπήκαν και που θα δώσουν τα πολλά παιχνίδια δείχνουν ότι ο μεν Λεβαδειακός έχει την ομάδα που μπορεί να παλέψει, εν αντιθέσει με τη Δόξα που ίσως εγκαταλείψει νωρίς. Αυτό ίσως χαλάσει τις ισορροπίες, διότι όταν παίζεις με ομάδα χωρίς στόχο, είσαι κοντά στο να κερδίσεις. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα γίνει μάχη ως το τέλος».
Για την πορεία του Άρη ως τώρα στο πρωτάθλημα:
«Είναι γεγονός ότι όλοι μας και πολύ περισσότερο οι άνθρωποι του Άρη περίμεναν καλύτερη πορεία από την ομάδα. Εγώ έρχομαι με μεγάλο σεβασμό στο ‘Κλέανθης Βικελίδης’, γιατί έχω δουλέψει σε αυτή την ομάδα και γιατί πιστεύω ότι είναι μεγάλος σύλλογος και έχει απίστευτο κόσμο. Ο Άρης είναι στις ομάδες που δεν έχουν δώσει όλα τα παιχνίδια και αν γίνει η πολύ καλή ομάδα που όλοι πιστεύουν προλαβαίνει να καταταγεί ψηλά»
Για το τι περιμένει από τον Άρη, αλλά και την παρουσία του Άγγελου Χαριστέα, που επιστρέφει στο Χαριλάου, υπογράμμισε:
«Πολλά εξαρτώνται από τη συμπεριφορά που θα συναντήσουμε από τον Άρη, που θα είναι αποφασισμένος και αν δεν μπούμε κι εμείς με αποφασιστικότητα δεν θα έχουμε καμία τύχη. Όσο για τον Άγγελο, δεν το έχω συζητήσει ακόμη μαζί του, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς για αυτόν γιατί πέρασε αρκετά χρόνια από την ομάδα του Άρη».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται φέτος ο Παναιτωλικός:

«Είμαστε ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλή μπάλα, έχουμε υποχρέωση σε αυτό τον κόσμο, για να του προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το γήπεδο είναι γεμάτο πάντα και ο κόσμος δε θα είναι ευχαριστημένος με το να κλέβουμε βαθμούς, παρά με το να παίρνουμε νίκες και να παίζουμε καλά».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: