Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Μεταγραφές; Αν του κάτσει...!!

Μπορεί ο Μαρινάκης να είναι ο μοναδικός επενδυτής στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ρίχνει λεφτά στην ομάδα του, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί καλά και σώνει τον Γενάρη.
Μεταγραφές; Αν του κάτσει...
Τουλάχιστον όχι όσο φαντάζεται ο κόσμος ή όσο διαρρέουν κάποια οπαδικά δημοσιεύματα. Το σίγουρο είναι πως δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια συγκεκριμένη απόφαση.
Οι "ερυθρόλευκοι", βέβαια, υποτίθεται πως ψάχνουν παίκτες σε τρεις θέσεις (αμυντικό μέσο, τερματοφύλακα και έναν εξτρέμ), ωστόσο ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν τρεις ποδοσφαιριστές τον Γενάρη. Ήδη από το Λιμάνι αφήνουν να βγει προς τα έξω πως ο Μανιάτης έχει δώσει καλά δείγματα γραφής ως αμυντικός μέσος, για παράδειγμα, οπότε μία μεταγραφή μπορεί να είναι και αυτή!
Η κουβέντα μεταξύ Βαλβέρδε και Μαρινάκη, άλλωστε, για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει γίνει ακόμα, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρισκόταν στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, πάντως, κρατούν μικρό καλάθι...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: