Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Και ντέρμπι έχω, λέγετε!!

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ξεχωρίζει στο σημερινό… μενού της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Και ντέρμπι έχω, λέγετε!
Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία από το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τους Πειραιώτες λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη τους στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ για το Champions League, όμως και εκείνοι είχαν καταφέρει να αναδειχθούν ισόπαλοι στο γήπεδό τους με την Ντόρτμουντ για το Europa League.

Εκτός από τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν και άλλοι τρεις αναμετρήσεις στο σημερινό… μενού. Η σημαντικότερη όλων είναι εκείνη το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Η «Ένωση» έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, ενώ οι Περιστεριώτες προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτή την αρνητική επίδοση.

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας διεξάγονται στις 18:15, η Καλλονή φιλοξενεί τη Βέροια και ο ΠΑΣ τον Ηρακλή, σε δύο αγώνες με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Λεβαδειακός, χάνοντας από τον Πανθρακικό με 1-0 μέχρι το 83', ο Μάντζιος με μία ασίστ και δύο γκολ πήρε μόνος του το «τρίποντο» (3-1) μέσα στην Κομοτηνή.


Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5

Ισοπεδωτικός ήταν ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (5-1), καθώς έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Βιγιάλμπα και τον Μπουμάλ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο τέταρτο!


Skoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1

Τον άνθρωπό του βρήκε στα Πηγάδια ο «χλωμός» Παναθηναϊκός. Ο καλύτερος του γηπέδου, Τελάντερ, «σκότωσε» στο τέλος την Ξάνθη (1-0) κι ανέβασε στην κορυφή το τριφύλλι! Άθλια η διαιτησία του Βοσκάκη.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

ΑΕΚ-Ατρόμητος (16:00, Novasports 2) Κομίνης
Καλλονή-Βέροια (18:15, Novasports 3) Κιοτζένης
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (18:15, Novasports 2) Παπαπέτρου
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (20:30, Novasports 1) Γιάχος

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (19:30, Novasports 1) Δημητρόπουλος

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-Skoda Ξάνθη
Βέροια-Ατρόμητος
Ηρακλής-ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανιώνιος-Καλλονή
Πλατανιάς-Πανθρακικός *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: