Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κλείνει προπονητή, κράτησε Γκιστ!!

Μέχρι την Παρασκευή αναμένονται οι ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού για το νέο προπονητή της ομάδας. Έλληνας και ξένος οι δύο που δίνουν μάχη για τη θέση. Μένει οριστικά ο Γκιστ.

Κλείνει προπονητή, κράτησε Γκιστ

Με την πρόσληψη προπονητή θα μπουν σε μια σειρά και τα μεταγραφικά. Δεδομένη είναι πλέον η παραμονή του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος φέρεται να ενημερώθηκε σχετικά και αναχωρεί για τις ΗΠΑ μετά από περίπου δύο μήνες ατομικών προπονήσεων στην Αθήνα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, πάντως, θα είναι τιμωρημένος μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στις άλλες υποθέσεις, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της επιστροφής του Νικ Καλάθη (θα περιμένει προτάσεις από το ΝΒΑ μέχρι τα μέσα Ιουλίου κι αν δεν βρει κάτι εξαιρετικό, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο από την Ευρώπη) και του Στεφάν Λάσμε (η Εφές δεν ενεργοποίησε την οψιόν στο δεύτερο χρόνο συμβολαίου του, αλλά σκοπεύει να του κάνει πρόταση με χαμηλότερες αποδοχές για να παραμείνει), ενώ αντίθετα ο Κώστας Σλούκας καταλήγει κατά τα φαινόμενα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ομπράντοβιτς. Σύντομα θα γίνουν οι συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Διαμαντίδη (τυπική διαδικασία) και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη (θα εξαρτηθεί από το οικονομικό). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: