Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τη νέα φανέλα!!


Με αγωνία περίμεναν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού την πρωτοποριακή παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, δημιουργώντας μία όμορφη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τη νέα φανέλα
Το θέμα που έκανε η επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών

Η παρουσίαση της νέας adidas φανέλας του Ολυμπιακού έλαβε χώρα στον Ιστιοπλοϊκό, στον Πειραιά, σε ένα πολύ όμορφο event με προσκεκλημένους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και όχι μόνο. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν με τρόπο μοναδικό, για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη νέα «πανοπλία» του Ολυμπιακού μας για την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο, πέρα από τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι υπερήφανα θα φορούν τη νέα φανέλα τη σεζόν 2015-16, θα τη φορά και ο κόσμος μας! Στις εξέδρες του Καραϊσκάκη πρέπει να κυριαρχεί το κόκκινο και το λευκό, ενώ οι φίλαθλοι θα τραγουδούν για τον Θρύλο! Σε μια τόσο σημαντική παρουσίαση, ο κόσμος της ομάδας μας δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει… απ’ έξω!

inner

Λίγη ώρα αφότου το ιστιοφόρο αποκάλυψε τη φανέλα στον Ιστιοπλοϊκό, αναχώρησε για να κάνει ένα… σύντομο ταξιδάκι! Πλέοντας παραλιακά, από το Μικρολίμανο προς την Καστέλλα, έφτασε στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στα γραφεία του Ολυμπιακού μας! Εκεί είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, περιμένοντας να δει τη νέα εμφάνιση του Θρύλου.

inner

Από τις 19:30 περίπου οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να συρρέουν στο σημείο συνάντησης και να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα! Όταν τα αποκαλυπτήρια έγιναν… λίγο πιο δίπλα, στον Ιστιοπλοϊκό, ήρθε η ώρα και για τον κόσμο μας να θαυμάσει τη νέα adidas φανέλα!

inner

Το ιστιοφόρο φάνηκε, καθώς ερχόταν από το Μικρολίμανο και η αγωνία κορυφώθηκε. Φτάνοντας μπροστά στα γραφεία του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι άναψαν καπνογόνα, δημιουργώντας μία ωραία ατμόσφαιρα υποδοχής! Τραγούδησαν ξανά δυνατά για τον Θρύλο που αγαπούν και έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες!

inner

Η νέα φανέλα αποκαλύφθηκε, έτσι, στον κόσμο του Ολυμπιακού με τρόπο ιδιαίτερο και πρωτότυπο, γεμίζοντας τους φιλάθλους μας με ακόμη μεγαλύτερη προσμονή για να τη φορέσουν και να φωνάξουν δυνατά «Θρύλε σ’ αγαπώ»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: